Muntatge amb Dani Olmo celebrant un gol amb Espanya, una emoticona plorant a dalt a l'esquerra i un cercle difuminat a dalt a la dreta

Males notícies per al Barça amb Dani Olmo

L'extrem català ja tindria la decisió presa de cara a l'any que ve

Dani Olmo ha esdevingut un dels extrems més cotitzats del panorama europeu. Als seus 25 anys el futbolista de Terrassa està satisfent una gran temporada a les files del Leipzig alemany. Cal recordar que és la seva cinquena temporada al club teutó, moment en què Olmo hauria decidit fer el salt.

Arribat al planter del Barça el 2007, Olmo no va arribar al primer equip amb què tant havia somiat . Va haver de buscar-se la vida a Croàcia on explotaria a les files del Dinamo de Zagreb i que li permetria jugar a la Bundesliga. Eliminat a vuitens de Champions i 4t a la lliga, Olmo ha jugat 18 partits en què ha anotat 4 gols i ha brindat 5 assistències.

Una nova experiència a la Premier

Amb tots aquests al·licients, Olmo ha decidit que escoltarà amb molta atenció les ofertes que li estan arribant de diversos equips grans de la Premier League. Més en concret, equips com Manchester City o Tottenham ja haurien mostrat molt d'interès per aconseguir els seus serveis.

Sent un extrem dinàmic i veloç, amb gran habilitat per associar-se amb els puntes, combinat amb una gran feina i solidaritat defensiva , converteixen Dani Olmo en el perfil perfecte, i en un punt de maduració de la seva carrera esportiva idònia, per provar l'aventura de jugar on ara mateix és la millor lliga del món.

Dani Olmo plays Beautiful Football!

Altres clubs com el Chelsea o el Manchester United també ho tindrien al seu radar, però actualment sembla que la davantera per emportar-se a l'extrem català l'estarien portant City i Tottenham. Amb una Eurocopa al davant, on Olmo podrà continuar exhibint el seu joc amb el combinat de Luis de la Fuente, es podria unir algun club més a la llarga llista d'interessats.

60 milions de clàusula i lluny de l'òrbita culer

El que sí que és clar és que qui vulgui pugnar per fer-se amb Dani Olmo haurà d'abonar els 60 milions de la seva clàusula de rescissió amb el Leipzig amb què té contracte fins al juny del 2027. Un assumpte que, unit a la voluntat mostrada pel jugador, allunyarien qualsevol opció que el jugador del planter del Barça acabi recalant en què va ser el seu club de formació.

El 2023 Olmo va renovar el seu contracte allargant-lo fins al 2027 però sabedor que volia una clàusula de rescissió, relativament, baixa i desitjable per a alguns grans d'Europa sabedor que més a prop que lluny arribaria alguna bona proposició per fer-se definitivament amb els seus serveis.