Málaga CF

El Màlaga ja compta els bitllets per l'interès del Reial Madrid per la seva promesa

El conjunt blanc s?interessa en una de les sensacions del club andalús

El director esportiu del Màlaga CF ha reconegut l'interès per part del Reial Madrid per aconseguir els serveis del jove Izan Merino. El director esportiu, Loren Juarros, així ho ha confirmat a més d'afegir que el club andalús intentarà retenir-lo fins a la finestra de fitxatges d'estiu.

El Malaga CF està esperant que arribin més ofertes

I és que l'entitat malaguenya vol aguantar el màxim temps possible al jugador per propiciar l'interès d'altres grans clubs que puguin acabar licitant pel jove futbolista. Tot plegat, amb el clar objectiu de revaloritzar el preu de Merino. Fins ara l'única oferta formal que han rebut ha estat la del Reial Madrid que ha ofert 10 milions d'euros pel jugador.

📹 Resumen Málaga CF- San Fernando CD (1-1)

El Mundial sub-17, com a aparador per augmentar l'oferta per Merino

Izan Merino va fer un gran torneig, i això pot ajudar el Màlaga CF. El conjunt seitó espera poder estrènyer l'accelerador perquè arribin més ofertes i de més quantia que la que ha presentat en un primer terme el Reial Madrid. Si s'acabés concretant el fitxatge pel club blanc, Izan Merino passaria de disputar la Divisió d'Honor Juvenil, on van sisens classificats al Grup 4, a formar part del filial madridista que en aquests moments competeix a la Primera federació.

La idea seria començar amb el filial blanc per esperar l'oportunitat de fer el salt al primer equip que, en aquests moments, a la posició de central és on tenen més carències per les baixes d'alta durada d'Eder Militao i de David Alaba.