Hansi Flick en roda de premsa després d'un partit de Champions League

El futbolista del Barça que es podria quedar si arriba Hansi Flick a la banqueta

L'actual seleccionador alemany veuria amb bons ulls mantenir un futbolista que tenia números per no seguir

Després de l'anunci de l'adéu de Xavi Hernández fa unes quantes setmanes, el club va iniciar una ronda de contactes amb diversos entrenadors per poder ocupar la banqueta blaugrana la temporada 2024/2025. En aquest sentit, un dels noms que han sonat amb més força les darreres setmanes és el del seleccionador alemany de 58 anys , Hansi Flick. Flick compta amb un bon currículum com a entrenador, ja que compleix la seva quarta temporada com a seleccionador alemany i, anteriorment, va aconseguir dues Bundesliga per al Bayern Munic.

Hansi Flick el millor posicionat per a la banqueta culer

El tècnic alemany és un dels que sona amb més força per rellevar Xavi Hernández a la banqueta del FC Barcelona la temporada següent. Flick partiria amb avantatge respecte a altres noms que han sonat per aconseguir la banqueta blaugrana, i com són Thiago Motta, Rafa Márquez o Roberto de Zerbi, que sembla que estarien descartats en aquests moments.

Joao Félix, peça important per als plans de Flick

Un dels millors posicionats per quedar-se a Can Barça la temporada que ve seria l'internacional portuguès Joao Félix. El davanter ha arribat cedit aquesta temporada per l'Atlètic de Madrid, prèvia cessió al Chelsea, i sembla que el seu tècnic, el Cholo Simeone, no contempla el lusità en els plans per a la temporada que ve. Joao Félix està completant una temporada una mica irregular, tot i així ha demostrat tenir un talent superlatiu que ha deixat entreveure en algunes llampades de la seva qualitat aquesta temporada.

João Félix • Mejores Jugadas, Asistencias y Goles 2023

En aquest sentit, Flick va estar present al 4 a 0 al Getafe, on Joao Félix va anotar un gol i va rendir a un gran nivell, cosa que hauria convençut el tècnic alemany per comptar amb Félix a temporada que ve si acaba recalant a l'entitat blaugrana.

La difícil situació de Joao Félix

És sabut que tant el president, Joan Laporta, com el mateix jugador tenen la clara intenció de seguir vinculats una temporada més al club culer. Fet que es reforçaria encara més amb la hipotètica arriba de Flick a la banqueta. Però la realitat és una mica més crua per a Joao Félix , ja que el seu club propietari, l'Atlètic de Madrid, demana al Barça l'abonament de 50 milions d'euros per aconseguir el davanter lusità en propietat. Una xifra que, actualment, el FC Barcelona no podria pagar a causa dels problemes econòmics que arrossega des de fa alguna temporada.

Negociar una nova cessió com a possible solució

Atesa la dificultat per executar el traspàs de Joao Félix, el club contempla l'opció d'allargar un any més la cessió del davanter. Per part seva, l'Atlètic de Madrid no ho veuria amb mals ulls ja que d'aquesta manera podria prescindir d'un dels jugadors amb la nòmina més alta de l'equip matalasser.