Luka Modric atenent la premsa

Monumental indirecta de Luka Modric al Reial Madrid

Luka Modric es queixa per la seva situació actual

El jugador del Reial Madrid, Luka Modric, ha agafat un nou rol aquesta temporada. Amb l'arribada de nous futbolistes i tenint en compte que té 38 anys, Carlo Ancelotti considera que el seu lloc és la banqueta un lloc que no és el seu, on no hi està acostumat. Així ho ha fet saber en una entrevista concedida a Sportske Novosti, un diari balcànic.

Modric va arribar a Santiago Bernabeu el 2012 i des de llavors acumula èxits esportius . Els objectius aconseguits per l'equip blanc són gràcies al centrecampista croat, a més d'altres grans futbolistes com Toni Kroos, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo Karim Benzema, etc. Modric ha d'assumir que la millor època ja ha passat i que aquesta temporada tindrà un nou rol.

Luka Modric ha guanyat cinc Champions amb el Reial Madrid

"Ningú està content quan no juga. Després de tota la meva carrera, aquesta sensació em resulta especialment estranya. Però bé, l'entrenador ho va decidir pels seus propis motius. No m'enfonsaré ni flaquejaré per això. En cas contrari..." ha dit i ha revelat com van ser les converses que van acabar amb la seva renovació: "Ells volien que em quedés i jo tenia el mateix desig. La meva única condició per quedar-me era que em tractessin com un jugador competitiu, i que no em mantinguessin a la plantilla basant-se en mèrits passats. Em van dir que res canviaria al meu estatus, i per això vaig signar". Unes paraules que s'han entès com un dard dirigit al club que, en principi, no estaria complint la seva paraula.

LUKA MODRIĆ'S BEST GOALS | REAL MADRID

El croat va valorar marxar en un club on disposés de minuts. Volia seguir amb el rol de jugador important. La falsa promesa que tot continuaria com abans va ser la informació clau perquè signés la renovació. Se sent enganyat.