Paco Alcácer entrenant amb el seu equip en un camp de futbol

El canvi d'estratègia del València amb Paco Alcácer

El València continua confiant a incorporar Paco Alcácer en propers mercats

No és gens estrany veure com els jugadors van des d'Europa als països Àrabs, però veure'ls tornar és molt més complicat. Però Paco Alcácer forma part d'aquestes petites excepcions perquè podria arribar des dels Emirats Àrabs fins al València. La primera opció de Baraja al passat mercat de fitxatges era Rafa Mir però a última hora l'opció es va torçar. Ara es parla de Paco Alcácer per a propers mercats. El seu club acceptaria deixar-lo anar cedit sense cap cost i el jugador va acceptar rebaixar-se la fitxa per anar-se'n al València. Tot i que el davanter va estar entre els plans del Peter Lim, no s'ha pogut concretar res aquest estiu, però s'espera que a l'hivern sigui una opció tenint en compte que el València no es pot permetre gastar en traspassos.

Lim ha deixat clar que no gastarà més de 4 milions en un davanter encara que la idea amb Paco Alcácer seria una cessió. Els de Mestalla no ho tenen tan clar com Paco, però els principals dubtes vindrien des de la banqueta. Baraja comptava amb Román Yaremchuk, que no ha començat tan bé com s'esperava. L'ucraïnès va arribar amb una cessió, que en cas de no funcionar, el València estaria disposat a rescindir del seu contracte i buscar un reemplaçament.

Li aniria bé a Alcácer al València?

També cal tenir en compte que el Sharjah no vol obstaculitzar el jugador. El possible retorn de Paco Alcácer al València CF des dels Unió dels Emirats Àrabs seria un moviment interessant tant per al jugador com per al club. Alcácer, amb la seva rica experiència a LaLiga i un coneixement profund del València, podria trobar en aquest retorn una oportunitat per reafirmar la seva vàlua en una de les lligues més competitives d'Europa.

Alcácer ja ha demostrat la seva capacitat golejadora al València en el passat, i aquest coneixement de l'estil de joc, els rivals i les dinàmiques del club en podria facilitar l'adaptació. Tot i això, s'hauria d'adaptar a qualsevol canvi tàctic o estratègic que hagi passat al club des de la seva partida. La química amb els companys d'equip serà un altre aspecte important. L'habilitat d'Alcácer per formar connexions efectives al camp i entendre's amb els seus companys podria ser determinant per al seu èxit.