Diego Pablo Simeone en una roda de premsa amb l'Atlètic de Madrid

Nou objectiu d'Aràbia Saudita a l'Atlètic de Madrid

Aràbia Saudita no s'atura

Recentment Aràbia Saudita ha donat una altra telefonada a les oficines del Civitas Metropolitano, però aquesta vegada pregunten per Witsel. Aquest cop és l'Al Ahli qui està interessat en el jugador. L'equip àrab no està interessat a pagar la clàusula de rescissió, i l'Atlètic ja s'hi va remetre. Tot i això, no han tancat la porta a una nova oferta que pugui replantejar la situació.

El problema és que Witsel només té un any més de contracte amb el conjunt madrileny, per això estarien pensant la possibilitat d'una cessió. És un jugador important per a Simeone, però ja té 35 anys, una circumstància complicada per a l'equip. Fins ara no se sap què pensen el jugador, però pel que sembla se sent còmode al club matalasser. El problema és que la renovació del contracte és molt improbable i un sou àrab pot ser temptador.

El belga és als plans de Simeone i és una part important de l'equip i la seva possible sortida del club deixaria el cos tècnic en problemes. Tot i que ja no és tan jove, té molta experiència, cosa que li aporta solidesa i estabilitat a la seva posició. Fins ara els aficionats estan atents al que passi amb Witsel i les ofertes finals que pugui fer l'Al-Ahli.

Com juga Axel Witsel?

Un dels aspectes més notables de Witsel és la visió de joc. Posseeix una notable capacitat per distribuir la pilota amb precisió, facilitant tant passades curtes per mantenir la possessió com passades llargues per canviar el ritme del joc o iniciar atacs ràpids. Aquesta habilitat li permet ser un punt d'inici efectiu per a les jugades ofensives del vostre equip. Pel que fa a la possessió de la pilota, Witsel mostra una tècnica refinada. És capaç de mantenir la calma sota pressió, cosa que li permet retenir la pilota i donar temps als seus companys per posicionar-se millor al camp. El seu control de la pilota és una eina essencial per al maneig del joc al centre del camp.