Estadi d'Anfield

El Liverpool ve molt fort per fitxar un defensa del Barça

Joan Laporta comença a contemplar diverses vendes de cara al proper mercat estival de fitxatges per poder confeccionar una bona plantilla

Ja s'acosta el final de temporada i els rumors sobre possibles fitxatges comencen a intensificar-se. Conscients que el Barça tindrà l'obligació de vendre l'estiu que ve, molts clubs tenen al seu setge diversos futbolistes de l'elenc culer. Joan Laporta valorarà totes les ofertes que arribin amb la intenció de poder planificar bé quins jugadors incorporar i quin és el marge econòmic.

Fins que la situació financera del club no s'estabilitzi, els directius blaugranes han de tenir en compte tots dels euros que inverteixin en fitxatges. I, perquè no es repeteixi el mateix drama esportiu que ha esdevingut aquesta temporada, tenen planejat treure la xequera a l'estiu. Així, doncs, és fonamental donar sortida abans a algun dels actuals integrants del planter.

Un dels que podria sortir és Andreas Christensen . Sobretot, després que el Liverpool s'hi hagi fixat i estigui disposat a deixar anar diversos milions d'euros. El danès no és imprescindible al FC Barcelona i la seva marxa està a l'ordre del dia als despatxos blaugranes.

L'interès del Liverpool a Christensen

Jurgen Klopp va anunciar fa unes setmanes que abandonarà la banqueta d'Anfield a l'estiu i encara no se sap el substitut. Així i tot, els directius del Liverpool ja han començat a llançar el seu setge sobre possibles candidats per reforçar l'equip. Un dels noms que figura entre els candidats és precisament Andreas Christensen.

Hi estan tan interessats els anglesos que, de fet, planegen oferir 50 milions d'euros al Barça per ell. La seva enorme versatilitat és un atractiu per a qualsevol equip. A l'equip de Xavi, gràcies als seus dots a la sortida de pilota, ara està tenint molts minuts exercint de migcampista defensiu.

A més, compta amb un al·licient especial: ja disposa d'experiència a la Premier League, ja que va vestir la blava del Chelsea durant nou temporades. I durant gran part d'elles va ser titular a l'equip de Londres.

🤔😂 CHRISTENSEN FACES THE #90SECONDSCHALLENGE

Christensen, un negoci rodó per al Barça

En aquest punt cal recordar que qualsevol milió que rebi Joan Laporta suposarà beneficiós, ja que el defensor va arribar gratis a la Ciutat Comtal. I si a més acaben sent els 50 milions que proposa el Liverpool, serà un dels negocis més cabalosos de la història del Barça. Sobretot, tenint en compte que Christensen amb prou feines té protagonisme en els esquemes de Xavi.

Aquesta temporada s'ha pogut lucrar de les lesions que ha anat patint el Barça a la defensa. A més, com dèiem, la suplència d'Oriol Romeu i l'absència de la figura del '5' també n'han beneficiat. En total ha disputat aquest any 27 partits, en què no ha anotat cap gol, però sí que ha concedit una assistència.