Un jugador de futbol amb una samarreta negra posa davant d'un estadi buit amb grades vermelles i un camp de gespa ben cuidat.

És Krejci prou bo per ser el fitxatge més car de la història del Girona?

El conjunt català vol tenir una bona estrena a Europa

La classificació del Girona a la Champions League obliga el club català a millorar la seva plantilla per poder compaginar les tres competicions amb garanties. A més, tal com estem veient, hi ha diversos jugadors que el passat any van ser claus i que podrien no estar en aquesta campanya tan especial. El primer dels nous fitxatges va ser Ladislav Krejci. Un defensa txec de 25 anys que arriba procedent de l'Sparta de Praga per 12 milions d'euros.

D'aquesta manera es converteix en el fitxatge més car de la història del club. Per a la majoria d'aficionats, el nom de Krejci és desconegut i, segurament, molts aficionats del Girona s'han posat els partits de Txèquia a aquesta Eurocopa per saber qui havien incorporat. El combinat dirigit per Ivan Hasek va ser una de les decepcions del torneig.

Tan sols van aconseguir un empat contra Geòrgia i van ser cuers del grup. Krejci va ser titular indiscutible i va jugar tots els minuts possibles. La temporada passada, Krejci va disputar 39 partits de 54. Se n'ha perdut 7 per lesió, 3 per vermelles i 2 per acumulació de targetes grogues. Es caracteritza per ser un defensa amb una grandíssima relació amb el gol. L'any passat en va anotar 11 i en la seva etapa a l'Sparta de Praga en va anotar 45 en 147 partits. La majoria han estat a pilota parada, i és que el txec supera el metre noranta.

El protagonista de la notícia destaca per ser un futbolista fort i atlètic, per tenir bona visió de joc i paciència amb la pilota, per tenir una gran capacitat per anticipar-se i estar ben col·locat, per saber fer bones entrades defensives, per ser un jugador madur i compromès i, tal com ja hem comentat, per tenir un gran joc aeri. També es caracteritza per poder jugar al mig del camp. Tot i la seva edat, Krejci era el capità de la Sparta de Praga.

El combinat de la capital txeca solia jugar amb una defensa de 3, igual que la selecció nacional. Un aspecte que el fa guanyar valor és que és esquerrà. Per aquest motiu, sempre ocupa és el central de l'esquerra a la defensa de 3. En espera d'incorporacions, la parella de centrals del Girona podria estar formada per Krejci i Blind, encara que tots dos són esquerrans.

El Girona s'avança a altres equips

El Girona ha realitzat una forta inversió per poder portar Krejci, que també estava pretès pel Betis, Sevilla o Nàpols, entre d'altres. L'any passat, els catalans també van llençar la casa per la finestra per portar Dovbyk i la jugada els va sortir a la perfecció.