Possible fitxatge del Real Betis, un ex del Sevilla

Va jugar al Sevilla i ara el vol el Betis

A l'Inter de Milà no compten amb ell

El mercat de fitxatges d'estiu ha portat una notícia que està causant enrenou en el futbol andalús: el possible fitxatge de Joaquin Correa pel Reial Betis. Aquest interès ha generat un gran impacte, no només per les qualitats del jugador, sinó també pel seu passat a l'etern rival, el Sevilla. Amb l'elenc d'Heliòpolis buscant reforçar la seva plantilla de cara a la temporada que ve, l'atacant argentí apareix com una opció interessant i controvertida.

Joaquin Correa, actualment a l'Inter de Milà, ha tingut una trajectòria notable a Europa. La temporada 2023/24 la va passar cedit a l'Olympique de Marsella, disputant 19 partits, en què no va aconseguir veure porta ni una sola ocasió; tampoc brindar cap assistència. Donat el seu baix rendiment en els darrers cursos, el tècnic Simone Inzaghi no compta amb ell per a la temporada que ve amb els Nerazzurri; per això, ha obert la porta a la sortida del club.

Sobretot, tenint en compte que la seva vinculació contractual venç el proper estiu de 2025 i que, si no se'n va en aquest mercat estival, ho farà el proper de forma gratuïta. Per això, als despatxos del Giusseppe Meazza no pretenen posar-se especialment estrictes a les negociacions.

Del Sevilla al Real Betis; trajecte inhabitual però possible

Tot i el seu baix nivell, el Real Betis sap que ja té experiència a LaLiga i que, per tant, pot rendir bé de verd-i-blanc. Durant la seva etapa al Sevilla, Correa va deixar una bona impressió; entre 2016 i 2018 va jugar 73 partits, marcant 10 gols i repartint 15 assistències. El seu estil de joc, caracteritzat per la seva habilitat per driblar, la velocitat i la capacitat per jugar en diverses posicions ofensives, el converteix en un jugador polivalent que podria adaptar-se perfectament a l'esquema tàctic de Manuel Pellegrini.

El fitxatge de Correa pel Betis no només seria significatiu en termes futbolístics, sinó també per la morbositat que afegeix el seu passat al Sevilla. La rivalitat entre tots dos equips es veuria avivada amb l'arribada d'un exsevillista al Benito Villamarín. No seria la primera vegada que un jugador creua aquesta línia divisòria; casos com el de Rafael Gordillo, que va jugar en tots dos equips, i el de José Antonio Reyes, que també va vestir les dues samarretes, demostren que aquests moviments, encara que rars, són possibles i ocorren de tant en tant.

En cas de concretar-se aquest moviment, avançat pel mitjà FcInterNews, el Real Betis seria el cinquè equip europeu de Joaquín Correa. A més dels ja esmentats Sevilla, Inter de Milà i OM, l'argentí també va vestir la carcassa de la Lazio.