Muntatge amb una imatge d'Álvaro Valles mirant cap amunt ia la cantonada superior esquerra l'escut de la UD Las Palmas

Álvaro Valles, la UD Las Palmas té un problema

Canvi de rumb en el futur del porter sevillà

El fitxatge d'Álvaro Valles pel Real Betis, que semblava estar a punt de concretar-se, s'ha trobat amb diversos obstacles a les negociacions amb la UD Las Palmas. Tot i l'interès mutu, les altes demandes del club canari i les baixes propostes dels bètics han complicat les converses. Això ha obligat el Reial Betis a considerar altres opcions al mercat, com Juan Musso del Atalanta.

Álvaro Valles ha estat una peça fonamental per a Las Palmas, destacant-se per la seva agilitat, seguretat sota pals i capacitat per mantenir la calma en moments crítics. En l'última temporada, Valles va disputar 37 partits, en què va aconseguir mantenir la seva porteria a zero en 9 ocasions, consolidant-se com un dels millors porters de LaLiga. Aquests números no van passar desapercebuts i van despertar l'interès del Real Betis, que busca reforçar la porteria després de la sortida de Claudio Bravo i amb la possible marxa de Rui Silva.

Les negociacions entre el Real Betis i la UD Las Palmas per Álvaro Valles s'han complicat a causa de les altes exigències econòmiques del club canari. Las Palmas demana una xifra propera als deu milions d'euros, una quantitat que el Betis considera excessiva i que ha generat un estancament a les converses. Aquesta situació ha portat els verd-i-blancs a explorar alternatives, i un dels noms que ha sorgit amb força és el de l'argentí Juan Musso.

Juan Musso, l'alternativa a Álvaro Valles

Juan Musso, actualment a l'Atalanta, és vist com una opció viable per cobrir la porteria del Betis. Amb 30 anys i una vasta experiència en competicions europees, Musso aportaria seguretat i solidesa a l'equip. El porter ha mostrat interès a canviar d'aires i veu amb bons ulls un possible traspàs a LaLiga.

El valor de mercat, estimat en cinc milions d'euros, s'ajusta millor a les possibilitats econòmiques del Betis, cosa que fa que aquesta operació sigui més factible que la de Valles.

Si això de l'arquer argentí acaba fent-se realitat, això ubicaria tant Álvaro Valles com la UD Las Palmas en una situació molt delicada. El sevillà, a qui li queda una temporada de contracte, és totalment reticent a renovar. I en cas que acabés no anant-se'n de la Unión Deportiva, el president ja ha proclamat que es passarà tot l'any a la grada.

Això sí, Álvaro Valles, si això passa, se n'aniria el proper estiu gratis sense deixar ni un sol euro a les arques dels canaris. Així i tot, abans de tancar definitivament això de Juan Musso, el Reial Betis segueix preferint el de l'equip pio-pio i intentaran una última temptativa.