Jugadors del Granada abans d'un partit

Va jugar al Granada: Ara ho vol el Rayo Vallecano per a la seva porteria

Nova oportunitat per a aquest arquer argentí al futbol espanyol

La campanya del Rayo Vallecano no ha estat per llençar coets, ni de bon tros; més aviat tot al contrari. Els madrilenys han coquetejat amb massa perill amb el descens i s'han quedat a només cinc punts del pou. Els directius del club no volen que una cosa així es torni a repetir el curs vinent i per això ja s'han posat fil a l'agulla en la confecció de plantilla.

Els de Vallecas han de reforçar diverses posicions; algunes per voluntat pròpia, altres per obligació. Per exemple, serà necessària la contractació d'un porter, ja que Dimitrievski finalment no ha renovat. El macedoni, de fet, ja ha estat confirmat com a nou jugador del València.

I, tot i que han estat diversos els noms que han sonat per suplir-lo a l'arc del Rayo, sembla que qui està més a prop en aquests moments d'arribar és Augusto Batalla. L'argentí haurà de retornar a River Plate després de la cessió al Granada.

El cas d'August Batalla

Quan River Plate i Granada van acordar la cessió de l'arquer al Nuevo Los Cármenes fins al final del present curs, van incloure l'obligatorietat del fitxatge en 3 milions d'euros. Això sí, aquesta compra comptava amb alguns condicionants que s'han acabat per complir. Si els nassarins descendien, l'obligació s'anul·lava i l'arquer tornava a Argentina.

Allà, a River, té contracte fins al desembre del 2024, però no hi compten amb ell. Per això, estan més que oberts a negociar amb qualsevol equip que ho desitgi per a la porteria, ja sigui el Granada o un altre. I qui en aquests moments sembla tenir més números d'emportar-se'l és el Rayo Vallecano.

Augusto Batalla ha pogut disputar 17 duels en aquest segon tram de campanya amb el Granada. Ha encaixat 28 gols i amb prou feines ha deixat la porteria a zero en tres ocasions. Però, malgrat els números desfavorables, s'ha mostrat molt segur i talentós sota els pals dels andalusos.

Té actualment 28 anys i ha passat tota la seva carrera a River Plate, club on també es va formar. Això sí, durant les darreres temporades ha acumulat diverses cessions. A més del Granada, també va estar a manera de préstec prèviament a San Lorenzo, Tigre i els xilens O'Higgins i La Calera.