Jugadors del Reial Madrid protestant contra Gil Manzano durant el partit contra el València

Els jugadors del Reial Madrid implicats en un escàndol a Mestalla

Els madridistes no van encaixar gens bé l'empat davant el València

Partit intens i no exempt de polèmica el que es va viure a Mestalla en partit corresponent a la 27a jornada de lliga entre el València i el Reial Madrid. Un partit que va tenir de tot i que venia precedit per la polèmica que tant enrenou va tenir la temporada passada quan el davanter madridista Vinicius Junior va denunciar crits racistes a les grades de Mestalla contra la seva persona.

El jugador brasiler va anotar els dos gols del seu equip i va ser, fortament, xiulat pel públic valencianista cada cop que el brasiler tenia la possessió de l'esfèric.

Vinicius i la seua topada amb els jugadors del València

El futbolista brasiler del Reial Madrid no va passar desapercebut durant el matx, ja que va ser protagonista de diferents jugades polèmiques en què es va encarar amb alguns jugadors rivals. Més en concret, Vinicius va tenir unes quantes baralles amb el capità del València, Gayà, i amb Foulquier que era el seu marcador.

Amb Gayà li va recriminar que protestés que el brasiler simulés una falta a la vora de l'àrea valencianista, cosa que va encendre els ànims de Vinicius. El mateix jugador madridista també va tenir diverses topades, amb pilota i sense, amb el seu marcador Foulquier encara que no va arribar a grans. En la celebració dels gols i altres jugades, com quan el VAR va estar revisant un possible penal a favor del València, es va encarar amb el públic assistent.

Polèmica en últim gol anul·lat al Reial Madrid

Però la polèmica es va desfermar completament quan l'àrbitre del matx, l'extremeny Gil Manzano, va decretar el final del partit pocs segons abans que Bellingham anotés el possible 2 a 3 per als blancs. Una acció en què tots els jugadors del Reial Madrid van anar a protestar al col·legiat i on es va muntar una tangana en què van haver d'intervenir diverses persones per asserenar els ànims dels jugadors madridistes.

Més en concret, Gil Manzano va decretar el final del partit en el moment que Brahim Díaz estava executant el centre que Bellingham va acabar rematant de cap al fons de la porteria ché. El mateix Bellingham durant les protestes va veure la cartolina vermella ia alguns jugadors del Reial Madrid se'ls van haver d'emportar al vestidor davant la ira que estaven mostrant contra el col·legiat de la contesa.

Real Madrid vs Valencia 2-2 Resumen Goles & Highlights 2024

Represàlies dels jugadors blancs al túnel de vestidors

Però la ràbia dels jugadors de Carlo Ancelotti no es va quedar aquí. Al túnel de vestidors Tchouameni va trencar un plafó d'entrevistes a més de les empentes i les baralles van continuar als passadissos de vestidors on van estar implicats el mateix Tchouameni, Vinicius i Rüdiger , i que van acabar barallar-se amb cossos de la seguretat privada del València. Els ànims, sens dubte, estaven molt encesos a la nit de Mestalla.

Impunitat per als jugadors del Reial Madrid

Després dels desagradables actes empresos pels jugadors del Reial Madrid a Mestalla, no es preveu cap sanció per part del Comitè de Disciplina de la Reial Federació Espanyola de Futbol. Vinicius no serà sancionat per les provocacions que va mostrar al públic de Mestalla després dels dos gols anotats, un greuge comparatiu amb l'expulsió que va patir el jugador del València John Carew la temporada 2000/2001 per una celebració assenyalant el públic.

Tampoc no té pinta que rebi sanció Vinicius per les paraules posteriors al partit en què va afirmar que Gil Manzano els havia privat de la victòria. Un altre greuge comparatiu si recordem que Gayà va ser sancionat amb 4 partits després d'un València-Osasuna per criticar l'actuació del col·legiat Melero López. Tot això demostra que davant els mateixos fets la vara de mesurar és diferent depenent de la samarreta que portis posada.