Muntatge amb una imatge de futbolistes del Reial Madrid durant el partit contra el València. A la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, fotograma de la sèrie 'Campions'

El 'Marca' a la desesperada: Rescaten un vídeo de 'Campions' per victimitzar el Madrid

Els dos supòsits no tenen res a veure, però tot serveix per desviar l'atenció

Tot i que el Reial Madrid –i molt especialment Vinicius– celebressin l'empat a Mestalla contra el València, la realitat és que perdre dos punts significa un perill. Barça i Girona juguen avui. En cas de guanyar es podrien col·locar a 4 i 6 punts respectivament. Una distància que no és gens còmoda per al conjunt blanc tenint en compte que encara falta per disputar-se el seu partit de segona volta contra el FC Barcelona. Un partit que, sens dubte, serà decisiu per a aquesta edició de la Lliga.

Els de Carlo Ancelotti van empatar a 2 davant del València però el resultat podria haver estat molt diferent si els de Rubén Baraja haguessin materialitzat algunes de les ocasions que van tenir al final del partit. O fins i tot si el gol de Bellingham a l'últim sospir hagués pujat al marcador. No es va considerar gol legal ja que l'àrbitre havia xiulat el final del partit uns segons abans.

Gil Manzano ja havia anunciat que el partit s'acabaria al córner, no hi hauria segona jugada. I així ho va xiular. El diari Marca ha penjat una situació semblant a la sèrie 'Campeones' per intentar victimitzar el Reial Madrid. L'única cosa similar en tots dos casos és que la pilota va entrar amb el partit acabat però no és comparable ni molt menys serveix per demanar que el gol blanc hauria d'haver pujat al marcador.

El tweet penjat pel diari esportiu madrileny ha tingut infinitat de crítiques. "Podríeu haver rescatat el que van anul·lar el Màlaga al Bernabeu pel mateix" o "Deixin els plors que l'àrbitre xiula abans que giri Brahim, res a reclamar", són alguns dels comentaris.

'Captain Tsubasa': Una sèrie mítica per a tota una generació

"Campions: Oliver i Benji", coneguda originalment com a "Captain Tsubasa", és una sèrie que ha marcat diverses generacions des de la seva creació per Yoichi Takahashi el 1981. Aquesta sèrie narra la vida d'Oliver Atom (Tsubasa Ozora en la versió original japonesa ), un jove futbolista el somni del qual és guanyar la Copa del Món per a Japó. Al llarg de la sèrie, seguim la trajectòria d'Oliver des dels seus inicis al futbol infantil fins a assolir l'estrella internacional, enfrontant-se a rivals formidables i forjant amistats duradores en el camí.

La sèrie destaca per la seva rica galeria de personatges, cadascun amb les seves pròpies fortaleses, debilitats i rerefons emocionals. Entre ells hi ha Benji Price (Genzo Wakabayashi), el porter prodigi i primer rival i després amic d'Oliver; Mark Lenders (Kojiro Hyuga), davanter de gran talent i determinació, la principal competència d'Oliver; Julian Ross (Jun Misugi), centrecampista ofensiu amb una malaltia coronària que limita el seu temps al camp; i els Germans Derrick, bessons coneguts per la seva velocitat i agilitat. Aquests darrers van ser els creadors de la 'catapulta infernal', la jugada més estimada pels fans de la sèrie. Aquests personatges i molts altres aporten profunditat i dinamisme a la sèrie, contribuint al seu èxit i popularitat.

Oliver y Benji (Campeones) Canción Completa [Español]

La sèrie ha estat adaptada i remasteritzada en diverses ocasions, amb Captain Tsubasa de 1983 com la seva primera versió, seguida per pel·lícules, OVAs i sèries que continuen la història d'Oliver i els seus companys. Les adaptacions inclouen "Captain Tsubasa J" de 1994 i la versió de 2018 , que ofereix una narrativa modernitzada mantenint l'essència original de la història.

La sèrie no només és recordada pels seus emocionants partits de futbol i tècniques exagerades, sinó també per la seva capacitat per inspirar i emocionar la seva audiència, promovent valors com el treball en equip, la perseverança i la superació personal. Sens dubte, "Campions: Oliver i Benji" segueix sent un referent dins del món del manga i l'anime esportiu, atraient tant nous espectadors com aquells que van créixer veient-la.