El jugador que vol el Real Oviedo si ascendeix a Primera Divisió

El conjunt asturià se la juga contra el RCD Espanyol per tornar a Primera Divisió després de molts anys

Curro Sánchez és un dels jugadors més talentosos de la Segona Divisió, el nascut a La Palma del Condado (Huelva) té una llarga trajectòria a la categoria de plata. Va jugar fins i tot quatre partits amb el Sevilla FC a la Primera Divisió, on va arribar des del filial sevillista. S'ha format a la Carretera d'Utrera des que va arribar de petit a Sevilla.

La seva trajectòria és àmplia: des del Sevilla Atlètic al Sevilla FC, on va debutar com a futbolista la temporada 15/16, i posteriorment va jugar partits a Segona i Segona B. Després del Sevilla, va recalar al Numància, on va estar una temporada, i una altra a la Ponferradina. A Ponferrada va anotar 13 gols; fins a aquesta temporada va ser el seu any més golejador.

Tornada a Primera Divisió amb l'Almeria

L'Almeria el va fitxar per continuar creixent a Segona Divisió, i fins i tot després de l'ascens dels almeriencs, va tornar a jugar a la màxima categoria. Però acaba per tornar a Segona, rep la trucada del Burgos i porta dues temporades a gran nivell amb la 10 de l'equip burgalès. 9 gols la temporada passada i 15 en aquesta, un nivell molt alt, que el pot portar a tornar a Primera Divisió.

El Real Oviedo té apuntat en vermell el nom de Curro Sánchez per al projecte de l'ascens, en cas de vèncer el RCD Espanyol. Curro té contracte amb el Burgos fins a final de juny i arribaria lliure al conjunt asturià. Seria un fitxatge excel·lent per a un equip que pugi, fins i tot podria també fer el salt si l'Oviedo roman a Segona.

L'Oviedo: Li arribaria en el millor moment

Als seus 28 anys, és a l'etapa de maduresa esportiva i una trucada d'un Primera arribaria en el moment perfecte, amb molta experiència a les botes. A l'entrenador de l'equip asturià, Luis Miguel Carrión, li encanta el futbolista de Huelva, encara que s'ha de veure que Carrión segueixi a Oviedo.

Si els carbaions aconsegueixen l'ascens a Primera, tenen el suport del Grup Pachuca, que pensa continuar invertint en l'equip blau. La finalíssima entre Oviedo i Espanyol es jugarà aquest proper diumenge a Cornellà-El Prat i el guanyador puja a la Lliga EA Sports.

Competència amb Paulino i Moyano

Curro, si arriba a l'Oviedo, haurà de disputar el lloc amb gent com Paulino o Sebas Moyano, titulars indiscutibles per a Carrión. Al Burgos ha disputat 43 partits aquesta temporada i va arribar a la xifra més alta de la seva carrera. Aquests 15 gols li obren la porta de la Lliga i dels equips capdavanters de Segona, al Burgos va quedar al mig de taula.

Per a l'entrenador del Burgos, Jon Pérez Bolo és el tercer jugador amb més minuts de l'equip i és el 10 de referència. Si es produeix, serà una pèrdua molt difícil per a l'equip del Plantío.

El jugador ha pres la decisió, segons Radio Marca, d'esperar pel conjunt carbaió i forçar per jugar al Real Oviedo. Si puja, vol tornar a Primera després de molts anys a Segona. Creu que és el moment i està preparat.