El preu definitiu que la UD Almeria marca per Lopy

La UD Almeria vol fer caixa si perd la seva estrella

La UD Almeria no ha aconseguit la permanència i jugarà la temporada 2024/2025 a Segona Divisió . Hi ha molta feina per fer i el club ha de construir un grup sòlid capaç de tornar a la màxima categoria del futbol espanyol. Per fer-ho, cal incorporar nous fitxatges i evitar que els millors se'n vagin. I si no es poden retenir, cal gestionar bé els diners de les vendes per comprar noves peces que construeixin un equip competitiu.

Qui és a la rampa de sortida és Lopy. Alguns equips europeus s'hi han fixat, com el Friburg, que ja el va voler comprar durant l'anterior mercat d'hivern. Segons el portal Transfermarkt , que valora el preu de tots els jugadors actualment i també n'analitza la progressió, té un valor de mercat de 10 milions d'euros. Té contracte fins al 2029, cosa que significa que la UD Almeria no té cap pressa a vendre'l i pot exigir perfectament la seva clàusula de rescissió, que està fixada en 40 milions d'euros.

La UD Almeria és conscient que tindrà difícil retenir-lo, ja que el pivot senegalès vol aprofitar aquestes oportunitats i, segons explica la Veu d'Almeria, acceptaria un preu de traspàs proper als 15 milions d'euros.

Estadístiques de Dion Lopy

Lopy ha disputat aquesta temporada 2023/2024 un total de 32 partits entre Lliga i Copa del Rei. Ha vist 5 grogues i ha jugat un total de 2.105 minuts segons dades aportades pel portal Transfermarkt. Uns números molt semblants als de l'any passat, quan jugava a la Ligue1 i va disputar (entre Lliga i Copa) 31 partits, va donar 2 assistències i va veure també 5 targetes grogues. Va jugar menys minuts: un total de 1.520.

Té només 22 anys i va debutar com a professional a la seva Sengal natal amb l'Oslo FA Dakar. Va fer el salt a Europa de la mà de l'Stade de Reims i va fitxar per la UD Almeria l'estiu del 2023 a canvi de 6,5 milions d'euros.

Lopy és un dels jugadors de la UD Almeria amb més valor de mercat, juntament amb Sergio Arribas, que també està valorat en 10 milions d'euros o Lucas Rebertone, que té un valor de mercat, sempre segons Transfermarkt, de 7 milions d'euros .