Muntatge amb la plantilla del CD Tenerife i una ombra negra a la dreta amb l'escut del Vila-real

El jugador del Villarreal que el Tenerife està a punt de fitxar

L'equip canari està a punt de tancar la primera incorporació

El Tenerife no ha passat gaires dificultats en aquesta temporada a la Lliga Hypermotion. Doncs l'equip dirigit per Asier Garitano ha quedat ubicat a la meitat de la taula classificatòria.

No en va, el club ja està mirant d'executar les primeres operacions amb vistes a reforçar la plantilla per a la temporada que ve, i sembla que una ja estaria molt encarrilada.

Jorge Pascual, molt a prop del Tenerife

Jorge Pascual és un jove davanter centre de 21 anys que milita a les files del Vila-real. El seu contracte amb el submarí groc finalitza el juny del 2026 i l'equip de la Plana, segons apunten fonts de @mdaswani, estaria molt a prop de fitxar pel Tenerife de la Lliga Hypermotion .

Jorge Pascual...BIG TALENT. Highlights, goals.

Pascual va sortir de les categories inferiors del Vila-real, i ja fa dues temporades que té fitxa del primer equip. A causa de l'alta competència que té a la plantilla com són Gerard Moreno o el golejador noruec Sørloth, es veu des de la Plana com una bona opció la sortida de Pascual perquè acumuli minuts i es pugui foguejar en un altre equip.

La temporada passada només va tenir 4 aparicions amb l'equip de Marcelino García Toral, i on va poder anotar un gol en els pocs minuts de què va gaudir l'ariet d'Almeria. El 23 de febrer de 2023, assentat al filial de l'equip groguet, Pascual va ampliar el seu contracte fins a 2026, i el seu valor de mercat ronda el milió d'euros. Ara el club es veu amb l'obligació de buscar-li minuts.

Les seves opcions a l'Heliodoro Rodríguez López

Jorge Pascual podria disposar de molts minuts a l'equip canari. Pascual és un davanter molt ben relacionat amb el gol. Veu porta amb molta facilitat. Gaudeix d'una gran destresa per veure porteria i té un copejo excel·lent.

Al seu palmarès hi ha haver disputat la UEFA Youth League a la categoria sub-19 la temporada 2021/2022, de manera que està molt ben bregat en partits d'alta exigència.

A més, la seva adaptació al joc d'Asier Garitano pot ser perfecte ja que el tècnic de Vergara sol variar l'esquema amb dos pivots i una punta, o quatre jugadors a l'eix i dues referències a d'alt. En les dues estructures es podria adaptar Jorge Pascual que es mou bé amb blocs baixos i espais al davant on pot explotar la seva velocitat.

A més, té una gran polivalència a l'hora de jugar com a referència a dalt o com a mitja punta o segon punt, podent ser un bon complement atacant a futbolistes com Enric Gallego o Roberto López.

Les properes hores seran claus per dirimir el futur de Jorge Pascual, que podria veure el Tenerife com el lloc on poder assentar-se, consolidar-se i adquirir experiència de cara a tornar a fer el salt a la primera divisió.