Muntatge amb l'estadi Sánchez Pizguán, una ombra negra al centre i diversos bitllets de dòlars volant

El futbolista més ben pagat del Sevilla: Ha de sortir SÍ o SÍ

L'equip de Nervión busca una sortida al seu futbolista més costós

El Sevilla FC no està passant els millors moments, ni en el pla esportiu ni en l'econòmic. L'equip que va agafar Quique Sánchez Flores a meitat de la temporada passada estava naufragant a Europa, eliminat de la Champions a les primeres de canvi, i bregant amb els llocs de descens en lliga.

Al vessant financer el club tampoc travessa un bon moment, ja que el deute que acumula l'equip sevillà és de 152,3 milions d'euros a causa, en bona mesura, pel sobrecost de la plantilla que té actualment. Un clar avís que el club ha de moure fitxa aviat. I ho farà.

La sortida de Mariano, una prioritat

L'ariet català Mariano Díaz no ha trobat a Sevilla l'oportunitat per foguejar-se al nivell més alt. Els seus números han estat molt discrets, ja que aquest any ha participat en 9 partits i només ha pogut donar una assistència.

Mariano Diaz ● All 18 League Goals 2017/2018 ● Lyon

Rendiment molt baix per a un jugador que el club andalús busca desprendre's d'ell, ja que segons Libertad Digital té la fitxa més alta de tota la plantilla des de la marxa d'Iván Rakitic, que puja als 5 milions d'euros per temporada.

Un cost que no pot assumir ni una temporada més el club de Nervión que té un jugador, que finalitza contracte al juny i que ha viscut a l'ombra d'un gran davanter centre com és el marroquí En-Nesyri, que en 33 partits ha marcat 16 gols i ha repartit 2 assistències.

Futur incert per a Mariano

El davanter d'origen dominicà haurà de moure fitxa ràpid, ja que després del seu ostracisme al Reial Madrid, on va ingressar en edat juvenil i amb què va debutar el 2016, Mariano no té gens clar el seu futur, encara que la seva idea és trobar un equip de primera que cregui en les seves possibilitats.

El futbolista de Premià de Mar s'ha vist molt llastat per les diferents lesions que ha patit i aquest any ha caigut de moltes de les convocatòries del seu equip. El mateix Sánchez Flores expressava un mes abans d'acabar la temporada que veia Mariano amb molts problemes físics als entrenaments.

Als seus 31 anys, Mariano va compartir vestidor amb una altra fornada de jugadors de la seva generació que tampoc es van acabar de consolidar a l'elit. Tant Raúl de Tomás com Jesé Rodríguez han vist com les seves carreres queien a l'estancament i amb prou feines els queden bales a la recambra per convèncer algun club que encara són vàlids per al futbol.

El que és clar és que un Sevilla que no ha complert les expectatives de trepitjar Europa aquesta campanya, necessita urgentment treure's la soga que l'asfixia com són les altes fitxes tan costoses que suporta actualment. I Mariano és l'objectiu número u per acomiadar-se de Nervión sense haver aconseguit l'èxit que se li pronosticava quan va fitxar pel conjunt andalús.