Muntatge amb l'estadi de Gran Canària i Jesé Rodríguez al centre de la imatge

L'estratègia de Jesé per tornar a la UD Las Palmas

L'ariet canari busca arribar al club groc en què seria la seva tercera etapa

Jesé Rodríguez vol tornar a reivindicar-se com un ariet diferencial i amb gran potencial de cara al gol. El davanter de Gran Canària va ingressar a les categories inferiors del Reial Madrid quan era infantil arribant fins al filial. El seu millor moment va arribar el 13 de desembre del 2011 quan José Mourinho el va fer debutar amb el primer equip merengue.

Jesé, amb Álvaro Morata, conformaven una fornada de davanters que prometien moltes tardes de glòria al Bernabéu. Jesé va arribar a disputar 94 partits amb el Madrid en 3 temporades, anotant 17 gols i donant 16 assistències.

La seva sortida del Madrid rumb al PSG semblava que el podien consolidar com un dels grans davanters d'Europa del moment. Lluny de la realitat a París no va quallar i va ser acomiadat. Va arribar a la UD Las Palmas en la seva primera etapa al club Pío Pío. Només va jugar 16 partits i no va ser fins a la temporada 2020/2021 que tornaria al club de la seva terra.

Jesé busca una tercera aventura a la UD Las Palmas

El davanter insular va deixar bons números en les 2 temporades últimes que va estar ja que en 71 partits va anotar 16 gols i va donar 7 assistències. Jesé es va mostrar com un davanter, voraç, amb pólvora, molt mòbil, amb gran capacitat de caure a banda i buscar els espais que generava la defensa rival.

Després del pas pel quadre groc la seva carrera va caure en picat. Després de passar de puntetes i de manera fugaç pel MKE Ankaragücü turc i la Sampdoria va acabar al Coritiba de la primera divisió brasilera. Però el seu pas va ser calamitós. Va jugar 90 minuts i va anotar un gol. El 30 de desembre del 2023 va ser rescindit amb l'equip ja descendit.

I és en aquest moment quan Jesé insisteix a recalar de nou a la UD Las Palmas. Però el seu tècnic, García Pimienta no avala el fitxatge del davanter de 31 anys i Jesé veu forustrades les seves ànsies de tornar a recuperar l'essència d'aquell davanter que prometia tant al planter merengue.

La sortida de García Pimienta obre la porta a Jesé

Amb la sortida del tècnic català García Pimienta del conjunt insular, Jesé ha vist una escletxa per a l'esperança per on colar-se i arribar de nou a l'equip de la seva ciutat natal. Molt probablement, i com apunta el Gol Digital, l'arribada del que ha estat tècnic de l'Albacete, Rubén Albés, li pot oferir una nova oportunitat.

Albés és un jove tècnic de 39 anys que va deixar el primer segell d'identitat al Lugo per fitxar, posteriorment, per l'Albacete. Albés és un entrenador que planteja equips rocosos, molt treballats físicament, i on el pivot és l'eix de l'equip intentant crear superioritat a la parcel·la ampla i fent que els centrals acompanyin a les descàrregues dels davanters en atac com per defensar a l'àrea.

Albés acumula en faceta ofensiva 5 homes al centre del camp, per guanyar sempre superioritat numèrica en la creació deixant 3 davanters com a referència. Jesé viu dels espais, cosa que Albés provoca amb la seva disposició, unit al fet que el davanter gran canari és molt versàtil ja que es mou bé com a 9 referència i com a davanter caigut a banda.

Jesé pot trobar en el jove tècnic gallec de nou la clau per reivindicar-se com un davanter de primera, que el refloti del camí de la perdició, ja que les seves actituds extraesportives l'han perseguit i marcat durant bona part de la seva etapa com a futbolista. La tercera opció a Gran Canària pot ser la vençuda i la definitiva per a Jesé Rodríguez.