Robin Le Normand

El primer fitxatge de l'Atlètic de Madrid: Molt a prop de ser oficial

El conjunt matalasser té molt avançada la seva primera incorporació

El primer fitxatge de l'Atlètic de Madrid és molt a prop de ser oficial. El conjunt matalasser ja té un principi d'acord amb la Reial Societat per Robin Le Normand. El futbolista bretó va arribar fa unes setmanes a una entesa amb els blanc-i-vermells; faltaven detalls entre els clubs, que ja estan solucionats.

Ho vam avançar fa uns dies a XCATALUNYA, que era qüestió de poc temps perquè es tanqués l'operació.

Soyuncu: Augmenta els fons

La sortida de Caglar Soyuncu de l'Atlètic de Madrid, traspassat al Fenerbahçe turc per uns 8,5 milions d'euros, ha estat clau. El turc signa per les properes quatre temporades al seu país, alliberant massa salarial i amortització per a altres operacions.

El futbolista otomà va arribar la temporada passada a Madrid i només va disputar 9 partits com a atlètic. Tal com va arribar, va marxar cedit al Fenerbahçe, que ara ho adquireix en propietat.

Operació confirmada per experts

Robin Le Normand segueix centrat a l'Eurocopa. Cada cop que ha estat preguntat pel traspàs a l'Atlètic no ha volgut contestar. "Sento que malgastis la teva pregunta, del meu futur no parlo", va dir a un periodista en roda de premsa recentment.

Els periodistes italians Matteo Moretto i Fabrizio Romano, als comptes de Twitter, han confirmat l'operació. El francès signarà per quatre temporades. Els madrilenys pagarien 28-30 milions fixos pel bretó, més algunes variables que els clubs discutien aquests dies.

Quatre anys de contracte

Le Normand cobrarà al voltant dels 4 milions nets per temporada. La Reial Societat no va voler renovar el contracte a l'alça i el defensa francès va decidir sortir del club txuri-urdin. La clàusula del futbolista està sobre els 50 milions i té contracte fins al 2026 amb els bascos, Tot i aquests esculls inicials, serà jugador de l'Atlètic de Madrid.

L'Atlètic de Madrid guanya amb Robin Le Normand un central amb experiència, que coneix la Lliga i que guanya duels, cosa que volia Simeone. De fet, és el defensor que més duels va guanyar a la passada lliga, per davant d'alguns rudes com Antonio Rüdiger. Aquesta fama de tou que té no és pas justa.

La Reial Societat aposta per la joventut de Jon Pacheco, el central internacional que anirà als Jocs Olímpics amb Espanya. Creuen que és el moment que es refermi com a titular, mentre que Roberto Olabe rastreja el mercat. Es busca un substitut de garanties per a Le Normand.

Central amb molta experiència a Primera

Experiència: té 221 partits a Primera Divisió com a futbolista de la Reial Societat, dels quals 167 són a la Lliga. Ha jugat 15 més amb la Selecció espanyola, amb la qual es troba en aquests moments disputant l'Eurocopa de seleccions.

La defensa de l'Atlètic de Madrid pateix la baixa de Mario Hermoso, que se'n va per finalització de contracte. Stefan Savic, que està ultimant detalls sobre la seva marxa del club després de nou temporades, serà una altra de les baixes de l'equip de Simeone. Le Normand substituirà Hermoso, i es pretén una defensa amb Giménez-Le Normand i un fitxatge.