Quique Sánchez Flores durant una entrevista

La jove promesa que vol el Sevilla: Bayern i Borussia rivals

Dura competència del club sevillan per la jove perla alemanya

El Sevilla segueix immers en una campanya en què els resultats i el joc no han acompanyat el conjunt de Nervión, que ha vist com era eliminat de la Champions League a les primeres de canvi, sumat a una deriva molt pobra al campionat domèstic. Els andalusos són, actualment, vint-i-quatres a la classificació més a prop de posicions descens que de places europees , mancant la trobada de lliga que han de completar els de Quique Sánchez Flores aquest dilluns al Power Horse Stadium d'Almeria.

A priori, i davant el fanalet vermell de la classificació sense haver guanyat encara cap partit, els sevillans parteixen com a favorits per emportar-se els 3 punts i escalar posicions a la taula, confirmant la bona dinàmica que estan portant des de l'arribada del tècnic madrileny acumulant una derrota dels darrers 6 encontres.

Can Uzun, el jove talent alemany que vol Víctor Orta

Tot i la temporada tan convulsa que està vivint el Sevilla, el director esportiu Víctor Orta continua dissenyant la confecció d'una plantilla competitiva que torni l'equip a Europa la temporada que ve. I als plans d'Orta figura una de les joves promeses del futbol alemany com és Can Uzun. El mitja punta de 18 anys està destacant de manera supèrbia al Nuremberg de la Bundesliga 2.

Uzun ha disputat 22 partits amb l'equip germà i n'ha anotat 13 a més de repartir una assistència. La irrupció precoç del futbolista alemany ha aixecat el fort interès del Sevilla per licitar pel jove teutó. Uzun té ascendència turca, cosa que li ha valgut la trucada de la selecció otomana amb què ha jugat a les categories inferiors fins arribar a la sub-21.

Can Uzun is the Next BIG Star 🇹🇷

El Bayern i el Borussia de Dortmund també pretenen Uzun

L'arribada d'Uzun al Sevilla no serà un camí de roses, ja que equips del potencial del Bayern Munic i el Borussia de Dortmund segueixen els passos molt de prop. I és que el fet que els dos conjunts germànics disputin l'any vinent competició europea podria suposar un dur handicap per al Sevilla. Tots dos equips alemanys busquen recanvis de garanties i amb projecció a les seves plantilles, i Uzun s'adaptaria a la perfecció per exercir aquest rol.

Al Sevilla, per la seva banda, es podria adaptar ràpidament a l'estil de joc de Quique Sánchez Flores, ja que el jove alemany pot jugar tant de mitja punta com de davanter centre. I sabent que el quadre sevillà sol jugar amb 3 centrecampistes i 2 puntes, Uzun podria ser tant un bon relleu per al francès Soumaré per darrere dels ariets, com també assumir el paper de segona punta on un dels fixos indiscutibles ara mateix és el marroquí En-Nesyri.

La clàusula d'Uzun, el gran inconvenient

La cotització a l'alça els últims mesos d'Uzun l'han portat a multiplicar el valor de mercat i on el Sevilla no surt amb gaire avantatge respecte a Bayern i Borussia. Avui dia, el jove internacional turc ha passat de tenir una cotització de 500.000 euros a estar, segons Transfermarket, en un valor de 8 milions d'euros suposant un gran escull per al club andalús. Tot i que la proposta esportiva del Sevilla podria no seduir igual que la dels conjunts teutons, a la capital andalusa se li garantiria molts més minuts per a un jugador que es troba en plena projecció.

La família d'Uzun prefereix una experiència fora d'Alemanya per al jove mitja punta del Nuremberg, però les opcions de poder disputar competició europea es podrien fer decantar el futbolista per romandre a Alemanya. Tot i que els agents d'Uzun ja han mantingut converses amb Bayern de Munic i Borussia, els intents de Víctor Orta per aconseguir els serveis de la jove promesa alemanya no cessaran fins al tancament del mercat estival.