Imatge del matx entre Betis i Vila-real amb diversos jugadors del Vila-real protestant mentre el Chimy Ávila és a terra

[VÍDEO]: El moment més surrealista del Betis – Vila-real

Un dels moments més tensos - i surrealistes - de la jornada va tenir lloc a la trobada que va enfrontar bètics i groguets

El partit entre el Real Betis i el Vila-real tancava la jornada dominical de la lliga EA Sports. Tots dos conjunts arribaven al xoc amb objectius dispars, ja que els bètics buscaven arrabassar la sisena plaça a la Reial Societat i tornar a situar-se en posicions que donen accés a competicions europees la temporada que ve , mentre que el submarí groc aspirava a remuntar posicions a la part mitjana baixa de la taula.

L'equip de Marcelino García Toral volia esgotar les opcions per reenganxar-se a les opcions d'aconseguir bitllet europeu la propera campanya, a més de treure's l'espina de la contundent derrota (4-0) entre setmana davant l'Olympique de Marsella a l'anada dels vuitens de final de la UEFA Europa League, i que deixa els de la Plana en una situació molt compromesa.

El Vila-real es va emportar els 3 punts amb remuntada inclosa

El partit disputat al Benito Villamarín va ser molt disputat entre dos esquadres que van mostrar un gran nivell competitiu amb gran alternança a les àrees. El duel prometia gols i així va ser. El conjunt andalús va quallar una molt bona primera meitat i en què sempre va portar la batuta del partit i l'avantatge a l'electrònic.

Tot i les baixes dels de Pellegrini, el Betis va aconseguir arribar al descans amb un avantatge de 2 a 1 amb gol del portuguès William José a l'últim sospir. Però a la segona part el partit va mantenir la mateixa tònica d'una gran intensitat que van mantenir tots dos conjunts, i amb un gran protagonisme dels seus davanters i, en especial, de l'ariet noruec del Vila-real Alexander Sørloth que va ser decisiu amb el seu gol al minut 67 , just després que Jorgensen hagués evitat per dues vegades el 3 a 2 a trets del Chimy i de Fekir, i que va acabar donant la victòria per 2 a 3 a l'equip groguet.

El davanter escandinau es va erigir com un dels jugadors més destacats del partit, ja que amb un gol i una assistència va ser del tot decisiu a la llustrosa victòria del seu equip.

Les expulsions d'Alberto Moreno i el Chimy Ávila

Però el moment més controvertit del matx encara havia d'arribar. Només 3 minuts després del gol de Sørloth, Alberto Moreno va cometre una clara falta al Chimy Ávila obstruint el davanter argentí del Betis. Lluny que la porfia entre tots dos futbolistes quedés allà, el Chimy va ser amonestat per l'àrbitre Hernández Hernández per empènyer el lateral espanyol del Vila-real, un fet que va encendre l'atacant bètic i que va anar a recriminar-li a Alberto Moreno la seva actitud de quedar-se a terra estès després de la falta.

Moreno va agafar reprimendes contra el Chimy, cosa que li va costar la groga i, tot seguit, en plena tensió entre els dos jugadors el defensa del Vila-real va deixar anar el braç contra el Chimy, cosa que li va costar la segona groga i l'expulsió. Un cop expulsat, Moreno va tocar l'orella al Chimy, que va protagonitzar una protesta molt violenta al linier, cosa que li va suposar també l'expulsió deixant els dos equips amb 10 futbolistes fins al final del matx. Álex Baena també va rebre una groga per sumar-se a les protestes.

El resultat ja no es mouria més, tot i que Ayozé primer i Sabaly després van tenir dues ocasions molt clares per igualar la contesa. Al final victòria visitant que situa el Vila-real a l'onzena plaça, a 8 punts d'Europa, i que deixa el Betis setè a un punt de la Reial Societat que ocupa plaça de Conference League.