Víctor Orta i l'Estadi Sánchez-Pizjuán

L'extrem amb què somia el Sevilla per a la temporada que ve

Víctor Orta té entre cella i cella tancar la cessió d'un futbolista espanyol que no està triomfant al seu equip

La campanya del Sevilla està sent, de nou, decebedora. S'esperava molt més d'un equip que, tot i això, haurà de conformar-se a aspirar únicament a aconseguir la permanència. Per això, davant la impossibilitat de batallar per reptes més grans, els directius del club ja comencen a pensar en potencials fitxatges perquè el curs vinent no es torni a repetir.

Un dels principals llasts del Sevilla durant aquesta temporada està sent la seva poca eficàcia ofensiva. Han sumat tot just 33 gols en els 27 duels disputats fins ara. Són xifres molt pobres per a un equip que vol aspirar a residir a la zona noble de la taula; són el 10è equip menys golejador.

I això es percep durant els xocs, quan la productivitat ofensiva dels sevillans és molt menys efectiva que en temporades anteriors. Per això, el director esportiu, Víctor Orta, ja ha pensat en alguns candidats que podrien millorar aquesta faceta de l'equip. Un és Bryan Zaragoza.

El Sevilla planeja sol·licitar la cessió del malagueny al Bayern Munic per a la pròxima campanya. L'extrem ja ha donat mostres del seu enorme talent durant el primer tram del curs. Amb el Granada va anotar 6 gols i va brindar 2 assistències als 21 duels de LaLiga que va disputar.

L'aventura de Bryan Zaragoza a Baviera

Bryan Zaragoza va agafar un avió el mes de gener per incorporar-se forma immediata a les ordres de Thomas Tuchel al Bayern. Des que va arribar, no obstant això, no ha rendit de la manera que s'esperava i amb prou feines pot comptar amb minuts. De fet, només ha disputat 35 minuts repartits en dos xocs en què no ha tingut res de protagonisme ni d'incidència.

El tècnic germànic ha confessat en roda de premsa que Bryan Zaragoza està tenint seriosos problemes per integrar-se amb la resta del grup, principalment per l'idioma. El jove futbolista no parla anglès ni alemany i això li complica la seva estada a Munic.

BRYAN ZARAGOZA VS VFL BOCHUM (BAYERN DEBUT) | 18/2/2024

Per això, encara que al Bayern continuen confiant que pot ser un futbolista diferencial, no descarten buscar-li una cessió per al curs vinent. I, davant d'aquesta tessitura, el Sevilla està a l'aguait. Per part seva, a Bryan Zaragoza també li encantaria tornar a Espanya.

Així doncs, les tres parts estan per la feina que aquest moviment es produeixi i, per tant, estan condemnats a entendre's entre tots. Bayern, Bryan Zaragoza i Sevilla sortirien guanyant si això s'acaba fent realitat.