Jugadors de l'Alabès celebrant un gol

Il·lusió per a l'Alabès: Renovada aquesta cessió

Luis García Plaza podria continuar comptant amb un dels seus grans jugadors el pròxim curs

Amb la permanència virtualment segellada, l'Alabès ja s'ha posat fil a l'agulla per planificar la temporada que ve. A la 2024/25 buscaran mantenir el nivell actual i, si pot ser, fer un passet endavant per començar a treure el cap a la zona mig alta de la taula. Per això, és evident que a l'estiu hauran de treballar durament als despatxos i confeccionar una plantilla tan competent com sigui possible.

En aquest ordre d'idees, planegen retenir els jugadors que han destacat al llarg de la present campanya. Alguns s'auguren com a futbolistes de gran calibre que poden continuar sent determinants. També pretenen estendre la cessió d'un atacant que, tot i que per factors externs no ha tingut l'oportunitat de brillar, té una pinta tremenda.

És el cas de Giuliano Simeone, el fill del Cholo, qui va patir una gravíssima lesió en pretemporada i no va poder retornar fins al gener. Tot i això, a poc a poc ha anat agafant ritme i ja s'ha establert com una de les grans cartes ofensives de Luis García Plaza.

La situació de Giuliano Simeone

L'argentí és jugador en propietat de l'Atlètic de Madrid. Tot i això, el seu pare encara no el veu prou bregat com donar-li l'oportunitat de formar part del primer equip. Per això, en els darrers anys ha encadenat diverses cessions; el curs passat va ser al Reial Saragossa.

Amb els aragonesos va signar una excel·lent campanya i es va guanyar l'oportunitat de jugar a Primera Divisió, per això Enrique Cerezo va acceptar la proposta de préstec de l'Alabès. Desafortunadament, Giuliano Simeone va tenir una esgarrifosa lesió, fractura de peroné i una luxació de turmell, en una disputa durant un duel de pretemporada contra el Burgos. Això el va deixar 'KO' durant diversos mesos i li ha impedit gaudir de la seva aventura a Mendizorrosa.

La criminal entrada que dejó a Giuliano Simeone temblando y sin temporada

Amb tot, des del mes de gener s'ha anat integrant a poc a poc amb l'equip i, de fet, a l'últim duel de lliga de l'Alabès va estrenar titularitat. Els babazorros van vèncer per 2-0 precisament el seu equip, que entrena el seu progenitor, el Cholo Simeone. Giuliano Simeone va ser un dels homes més destacats, encara que no va aconseguir veure porta; no ho ha fet des del seu retorn als terrenys de joc.

Per això, i pel bon tracte rebut durant la lesió, ara se sent en deute amb el Deportivo Alabès. Tant que ja ha sol·licitat poder signar una altra cessió d'una temporada amb l'elenc vitorià. Sobretot, després de saber que a Atlètic tenien pensat buscar-li un nou préstec per al pròxim curs.

Per descomptat, Luis García Plaza està encantat de comptar un any més amb aquest jove talent de 21 anys. I a l'Atlètic no li resulta mala operació, ja que ja tenien previst cedir-lo a un equip de Primera. Per tant, totes les parts implicades estan satisfetes, ara només falta que el rumor s'acabi convertint en realitat.