Muntatge amb el Camp Nou, Hansi Flick al centre de la imatge i un cercle amb Jordi Grau a dalt a la dreta

VÍDEO: Hansi Flick encara no ha signat i Jordi Grau comença les hostilitats contra

El periodista català carrega contra el nou entrenador del FC Barcelona

Sense haver començat el camí de Hansi Flick a la banqueta del Barça, ja que, encara no formalitzat el contracte amb el FC Barcelona, el tècnic teutó ja ha començat a escoltar algunes veus crítiques de l'entorn culer.

El tècnic alemany ve per donar un impuls a l'àrea esportiva del club que aquest any ha estat molt afectada per una crisi de joc i de resultats i que ha de revertir. Però Flick ja ha pogut palpar les primeres crítiques del famós entorn culer.

Jordi Grau carrega contra Flick

Al programa l''Onze' d'Esport 3 de la nit passada, el periodista, especialitzat en informació del FC Barcelona, va atiar contra l'entrenador germànic pel fet que ja hagi tingut, de manera prematura, relació amb més dirigents que no siguin el president i Deco .

Grau va ser dur dient que Hansi Flick ha arrencat amb mal peu, i li aconsellava que es limiti, d'entrada, a relacionar-se amb el president Joan Laporta i amb el secretari tècnic, Deco.

I és que Flick va tenir un sopar ahir amb Joan Laporta i Deco, però on també hi van assistir diversos dirigents, executius i assessors de l'entitat blaugrana. Fet que no ha agradat el periodista en qüestió.

Les noves condicions de Hansi Flick

El fet que Xavi Hernández hagi renunciat als 11 milions d'euros que li pertanyien per l'any que li quedaven de contracte ha condicionat, en el sentit positiu, la futura contractació de Hansi Flick.

El gran gest de barcelonista de soca arrel del Barça permetrà a l'entitat culer proposar a Hansi Flick un contracte de 2 temporades on el club culé podrà dedicar un total de 8 milions d'euros.

En aquest sentit, Flick vindrà a cobrar 7 milions bruts anuals, de manera que permetrà al Barça ajustar-se al Fair Play financer. A més, tindrà un bonus d'1 milió d'euros per conquerir la Champions League i 750.000 euros per alçar la lliga.

La configuració del nou staff de Flick

Tot i acabar de confirmar amb quin staff tècnic treballarà Flick al Barça, se sap que el teutó arribarà amb dos ajudants de la seva plena confiança com són Toni Tapalovic i Marcus Sorg .

També ja va ser anunciada la incorporació de Julio Tous, el nou entrenador de força, que ja va treballar amb Frank Rijkaard el 2004, i ha estat molts anys a les ordres dels equips de Conte. A Tous cal afegir un altre membre del staff com serà Raúl Martínez .

Les incògnites ara mateix són les de José Ramón de la Fuente, que té un contracte vinculat amb Marc André Ter Stegen, i la del metge Ricard Pruna a qui el club vol retenir, així com a Edu Polo, l'assessor de comunicació de Xavi Hernández .

Amb molts serrells per tancar en relació amb l'equip de treball de Flick, el que és clar és que al tècnic teutó de 59 anys es vol envoltar dels millors especialistes en un staff multidisciplinar i altament competitiu.