Jugadors del Benfica

Ha fracassat al Benfica i ara interessa el Betis

Reforç per a la línia defensiva de l'equip del Benito Villamarín

El mercat de fitxatges és a tocar i els clubs ja comencen a tenir determinat el seu full de ruta a seguir una vegada comenci. Com en la majoria dels casos, al Real Betis buscaran reforços en aquelles demarcacions on no tot ha carburat com calia. Un exemple és el lateral esquerre.

Pel flanc esquerre de la defensa ha patit enormement l'elenc bètic al llarg d'aquest curs. Juan Miranda ha estat el titular en aquesta posició, però les seves prestacions no han estat ni excel·lents ni tampoc decebedores. "Del montón, del montón bueno", com diria Emilio a Aquí no hay quien viva.

El suplent, Abner Vinícius, ha estat lluny de les expectatives marcades i ni tan sols ha arribat a debatre la titularitat a Juan Miranda. Amb tot, tots dos futbolistes estan a la rampa de sortida del Real Betis de cara al pròxim mercat. Miranda acaba contracte i Abner Vinícius marxa a l'Olympique de Lió.

Els substituts de Juan Miranda i Abner Vinícius

Sembla indubtable que Abel Bretones serà el primer fitxatge del club sevillà un cop s'obri el mercat de fitxatges. El jove lateral del Reial Oviedo ja ho té tot tancat amb el Betis, que invertirà prop de 3,5 milions d'euros. Però, per compensar la seva joventut, Manuel Pellegrini hauria demanat, segons alguns informes, el fitxatge d'un altre futbolista més veterà.

I, en aquest ordre d'idees, la direcció esportiva del Real Betis podria estar valorant la incorporació de Juan Bernat. El valencià podria aportar una àmplia experiència al carril esquerre. És un jugador molt veloç i capaç de sumar-se amb perill a les ofensives de l'equip, així com també de complir en les defensives.

El seu club en propietat és el PSG, on va arribar el 2018 després de la seva aventura al Bayern. Tot i això, aquest últim curs l'ha jugat cedit al Benfica, on ha mostrat un nivell gens ressenyable. De fet, amb prou feines ha pogut participar en 248 minuts repartits en 7 partits tota la temporada.

A més, fins i tot el jove espanyol Álvaro Carreras ha passat per sobre i ha estat el suplent natural de Fredrik Aursnes quan el noruec no ha estat disponible. Així i tot, al Real Betis sospiten que pot ser un bon fitxatge per al seu lateral esquerre. Sobretot, basant-se en la idea que volen incorporar dos jugadors en aquesta posició, un de jove i un altre de més experimentat.