Samu Omorodion en la seva presentació amb l'Atlètic i de fons el Civitas Metropolità

L'oferta que prepara el Nàpols per Omorodion

Dubtes amb el futur del davanter melillenc

S'acosta l'estiu i en unes setmanes s'obre el mercat de fitxatges. Això implica que els directius dels equips tenen el deure d'enfrontar-se a un dur període de reflexió per prendre les decisions adequades pel que fa a la confecció de la plantilla. I a l'Atlètic de Madrid s'enfronten a una situació realment complexa.

L'equip del Cholo Simeone tindrà la necessitat imperial de reforçar la seva línia d'atac. A la rampa de sortida hi ha tres dels actuals davanters en nòmina de l'Atleti: Álvaro Morata, Memphis Depay i Ángel Correa. I el modus operandi dels blanc-i-vermells al mercat de fitxatges estarà marcat, en gran part, en la decisió que prenguin amb Samu Omorodion.

Samu Omorodion is a BEAST!

La decisió amb Samu Omorodion

El melillenc retorna en unes setmanes de la seva cessió al Deportivo Alabès i ho fa després d'haver signat un excels nivell. 9 gols i 1 assistència en 35 partits són els registres actuals del jove atacant. I això, tenint en compte que amb prou feines té 20 anys i que aquesta ha estat la seva primera experiència a Primera Divisió, són números molt destacats.

Tan bé han anat les coses a Samu Omorodion a Vitòria que ja té grans clubs europeus al darrere. El que sembla que està apostant més fort és el Nàpols. Segons Sky Sports, els Gli Azzurri veuen al melillenc el substitut òptim de Victor Osimhen, que sortirà aquest estiu. Encara no ha transcendit la quantitat que oferiria l'equip del sud d'Itàlia, però el valor de mercat del davanter és de 40 milions.

Ara la bola està sobre la teulada dels directius de l'Atlètic de Madrid. Van pagar 6 milions al Granada l'estiu del 2023 per aconseguir els serveis d'Omorodion i ara ha septuplicat el seu valor gairebé sense vestir la carcassa blanc-i-vermella.

D'una banda, si ho venen aquest estiu, hauran guanyat una àmplia quantitat de benefici net. Però, de l'altra, tenen l'oportunitat de comptar a la seva nòmina amb un ariet amb un present magnífic i un futur molt prometedor. A més que, si es queda, s'estalviaran haver d'anar al mercat a buscar un altre davanter.

També es contempla l'opció de mantenir-lo en el seu haver, però tornar-lo a buscar una cessió perquè s'acabi d'adobar del tot. Té contracte a l'Atlètic de Madrid fins al 2028 i s'augura com un dels millors davanters espanyols la pròxima dècada. Per tant, Enrique Cerezo i Diego Pablo Simeone saben que han d'analitzar bé la situació abans de prendre una decisió definitiva.