Muntatge amb Andrés Iniesta al centre, una emoticona satisfeta a dalt a l'esquerra i un cercle amb el logo d'Hisenda a dalt a la dreta

Gran èxit d'Andrés Iniesta contra Hisenda

El futbolista de Fuentealbilla guanya dos contenciosos amb Hisenda

Andrés Iniesta esgota els seus últims mesos com a professional, a punt de fer 40 anys, el centrecampista manxec es troba jugant als Emirats Àrabs Units, en una lliga d'un potencial molt menor a les europees.

Iniesta va fitxar per l'equip establert a Dubai, després de passar 6 anys jugant a la lliga japonesa amb el Vissel Kobe. Iniesta és una llegenda del barcelonisme i de la selecció espanyola. Amb el Barça va jugar 674 partits, en què va anotar 57 i va donar 137 assistències. Amb Espanya va participar en 131 partits, amb un total de 14 gols, el més recordat el de la final del Mundial de Sud-àfrica davant Holanda i que va donar la primera estrella a la selecció espanyola .

Andrés Iniesta Moments of Genius 😵

Iniesta guanya dos contenciosos a Hisenda

El futbolista de Fuentealbilla ha rebut una bona notícia després que l'Audiència Nacional hagi anul·lat els expedients i sancions al jugador per l'impost sobre la renda de l'any 2010 i 2011 . En aquest sentit, tots dos assumptes ja haurien prescrit i Iniesta no hauria d'abonar cap quantitat al fisc espanyol. L'Agència tributària li reclamava el pagament de 2'3 milions d'euros .

La interlocutòria del jutge va ser ben clar quan subratllo que: '' En atenció a allò exposat, no podem considerar justificada la dilació qüestionada i, per tant, el procediment inspector no va ser apte per interrompre el termini de prescripció, per la qual cosa el dret a liquidar els exercicis 2010 i 2011 haurien prescrit, cosa que condueix a anul·lar els acords de liquidació i sancionadors derivats, corresponents a aquests exercicis''.

Però la batalla d'Iniesta amb Hisenda tindria un altre capítol positiu per al jugador. Doncs la inspecció que se li feia a Iniesta sobre la cessió dels drets d'imatge que va fer al seu moment a la seva empresa, Maresyterey SL. De nou, l'Audiència falla a favor del centrecampista també .

A la decisió, el jutge estima que: '' En aplicació d'un principi d'unitat de doctrina i de seguretat jurídica, és procedent concloure en aquest cas que, sense justificació suficient de la impossibilitat d'aplicar-ne els principals, la valoració ha de ser anul·lada i , com a conseqüència, la sanció derivada''.

Amb aquestes resolucions Iniesta pot respirar més tranquil i seguir amb la seva última etapa a Unió dels Emirats Àrabs on, amb gairebé tota seguretat, acabarà penjant les botes un dels jugadors més prolífers de la història del futbol espanyol.