Muntatge amb l'Estadi del Benito Villamarín, un cercle amb l'escut del Crystal Palace a dalt a l'esquerra, una ombra negra al centre, i un cercle difuminat a dalt a la dreta

El futbolista del Crystal Palace que interessa al Real Betis

El club andalús té al radar un davanter amb gol de la Premier

El Real Betis ha estat un dels grans beneficiats de la victòria de l'Athletic Club a la present Copa del Rei, ja que l'equip de l'Heliòpolis està ubicat, ara mateix, a la setena posició de la taula classificatòria i que dóna accés a la propera Conferene League.

Es preveu, d'aquí al final del campionat, una àrdua batalla per aquesta posició entre el Reial Betis i el València, que amb un partit menys, és a tan sols un punt dels nois que dirigeix Manuel Pellegrini. Tots dos conjunts lluitaran les 7 jornades que resten per al final del campionat per estar a Europa la propera campanya.

El Betis s'interessa a Jean-Philippe Mateta del Crystal Palace

L'equip del Benito Villamarín, que tot apunta com vèiem dient que patirà una gran reestructuració en la línia defensiva, també pensa en reforçar l'atac i poder encaixar bé un davanter, com és el francès Mateta de 26 anys, amb el Chimy Ávila i Bakambu . Mateta fa uns bons números amb el Crystal Palace aquesta temporada, ja que en 28 partits suma 7 gols i 4 assistències .

Jean-Philippe Mateta - Season Highlights | 2023

Tot i que Mateta té contracte amb el club anglès fins al juny de 2026 , i pel qual va abonar 20 milions d'euros al Mainz alemany que era el seu anterior club, el Betis sap que el valor de mercat per fer-se amb l'ariet francès ronda els 9,4 milions d'euros . Una quantitat que l'equip verd-i-blanc podria assumir en espera de les possibles vendes que pugui fer aquest estiu, ja que cal recordar que ha de rebaixar la massa salarial per poder inscriure jugadors.

Sevilla FC i Sttutgart també lluitaran per Mateta

La cursa per fer-se per Mareta no serà fàcil, ja que l'etern rival com el Sevilla CF o l'Stuttgart alemany també han preguntat pel davanter francès del Crystal Palace. A Alemanya és un jugador amb molt de cartell pel seu passat al Mainz on les temporades 2018/2019 i 2020/2021 va anotar un total de 21 gols.

Mateta és un davanter amb un cert bagatge que està en una etapa ideal de la seva carrera esportiva i que assegura gol i molta feina, cosa que no serà fàcil per a Betis i Sevilla aconseguir els seus serveis. Tots dos saben que s'haurien de desprendre algun jugador de l'atac. Willian José en el cas del Betis, i En-Nesyri al Sevilla. I encara que el Betis té molts números de disputar competició europea la temporada que ve, l'Stuttgart serà un dur competidor ja que està en posicions Champions en aquests moments a la Busdesliga.

La tornada de Borja Iglesias

A la parcel·la ofensiva el Reial Betis sap que aquest estiu tornarà de la seva cessió al Bayer Leverkusen el davanter gallec Borja Iglesias. Amb un paper testimonial aquesta temporada, Iglesias té contracte amb el club verd-i-blanc fins al mes de juny del 2026, cosa que obligaria el Betis a mirar d'afrontar una altra cessió ja que no compta en els plans de Manuel Pellegrini .

La temporada d'Esglésies amb el líder de la Bundesliga, comandat per Xabi Alonso, ha estat calamitosa, ja que només ha estat capaç d'intervenir en 6 partits des de començament de temporada sense haver-hi cap aportació a nivell de gol ni assistència. Uns números que fan pensar que el Betis se n'haurà de desprendre, ja sigui en mode d'una altra cessió, per poder deixar places lliures i més amb el fort interès perquè acabi recalant el francès Mateta al Benito Villamarín.