Muntatge amb l'Estadi del Camp Nou, un cercle amb el trofeu de la Champions League a dalt a l'esquerra, Joan Laporta al centre i un cercle amb Xavi Hernández a dalt a la dreta

Gir total de Xavi: L'anunci que farà si el Barça passa a semifinals de la Champions

La decisió del tècnic egarenc ja estaria presa si es passa a semis

La temporada del FC Barcelona ha anat en clara línia ascendent, anant de menys a més pel que fa al rendiment en els partits i els resultats obtinguts. Al mes de gener l'equip es veia immers en una crisi de resultats i jocs que va desembocar a l'anunci de Xavi Hernández de deixar la banqueta blaugrana al final d'aquesta temporada.

Però la realitat ha estat que des de llavors els resultats de l'equip han agafat el camí de la victòria, i el joc de l'equip, més agressiu, contundent a les àrees, i sòlid en defensa l'ha convertit en un gran candidat a estar entre els 4 millors d'Europa, i més després de la seva bona actuació dimecres passat al Parc dels Prínceps de París.

Xavi Hernández es quedarà al Barça si l'equip passa a semis

Així de contundent donava la informació el periodista Eduardo Inda al 'Chiringuito de Jugones' afirmant que: '' La Junta Directiva donen per fet que si demà es passa de ronda i es planten a semifinals Xavi els comunicarà que seguirà. Té contracte fins al 2025 i donen per fet que passant a les semifinals els comunicarà que continua” .

Cal recordar que Xavi Hernández va estar a la corda fluixa quan l'equip venia d'empatar a 1 gol a Nàpols, a l'anada dels vuitens de final de la Champions League, i en què es va estendre el rumor que si l'equip queia eliminat a les mans dels italians el tècnic egarenc seria fulminat.

Però el futbol és com una muntanya russa, i tan aviat ets a dalt com a baix, o al revés. Ara Xavi se sent fort ja que porta 13 partits consecutius sense conèixer la derrota i ha guanyat els 6 últims partits que ha disputat .

Xavi Hernández no dóna pistes públicament

Malgrat tot el que es rumoreja sobre el seu futur, Xavi Hernández sembla que no s'ha mogut gens ni mica des que va anunciar que se n'anava. Ho ha continuat mantenint a les diferents rodes de premsa, malgrat la gran dinàmica guanyadora que ha agafat l'equip des del seu anunci. Segons Xavi, l'anunci va ser un alleugeriment per a tothom que va treure pressió a l'equip i aquest s'ha mostrat molt més solt i alliberat als partits.

Xavi va ser molt contundent fa uns dies quan va dir que: ''No, no em quedaré a Barcelona la temporada que ve. Me'n vaig i està decidit. El meu futur no canviarà, la meva resposta no canviarà. Vaig a deixar el club tot just acabi la temporada. Gaudiré de la propera Champions, però com a seguidor del Barcelona” .

Así FUE el REVUELO del ANUNCIO del ADIÓS de XAVI en el FC BARCELONA #xavi #barcelona

Des de la directiva s'intenta convèncer Xavi Hernández

Des del club se segueix animant Xavi perquè compleixi l'any que li queda de contracte. En aquest sentit, Rafa Yuste , vicepresident esportiu, va corroborar que farien tot el possible perquè el tècnic egarenc es quedés i va matisar que: “Xavi sap què volem. És una decisió personal seva, jo el que faré en la mesura de les meves possibilitats és intentar convèncer-ho que segueixi. Crec que hem de deixar-lo gaudir, queda molta Lliga i també la Champions, però és un entrenador que ve de La Masia i espero i desitjo que continuï” .

Passi el que passi el partit de tornada contra el PSG al Lluís Companys pot marcar un punt d'inflexió important en la idea de Xavi Hernández de reconsiderar la seva decisió d'abandonar el club el proper mes de juny.