Plantilla Barça 2024

Gir radical en una renovació del Barça que semblava feta: Jugador descontent

El límit salarial torna a amenaçar l'elenc culer

Els últims anys s'ha tornat habitual que el Barça pateixi per poder inscriure tots els seus futbolistes a LaLiga. Després, gràcies a palanques econòmiques i altres, ho ha acabat solucionant, però el FPF s'ha tornat en una amenaça real i constant a Can Barça. Aquest any pretenen prendre molta més cautela en aquest sentit, encara que això suposi haver de prendre decisions dures.

I un dels grans afectats podria ser el primer capità, l'home amb més anys acumulats al Barça de tot el vestidor, Sergi Roberto. El jugador de Reus acaba contracte aquest any amb l'entitat culer, però Joan Laporta li havia garantit la continuïtat independentment de qui fos el nou entrenador. Tot i això, ara sembla que el mandatari ha incomplert amb la seva paraula.

El Mundo Deportivo assegura que Sergi Roberto és l'últim a la llista d'inscripcions, per darrere fins i tot de Vitor Roque. És a dir, que la renovació només es produiria si això no impliqués entrar en problemes amb la inscripció d'altres jugadors a LaLiga. Per tant, no es podria confirmar o descartar fins ben entrat l'estiu, quan el Barça hagi confeccionat totalment la seva plantilla.

I això, evidentment, no ha agradat gens el polivalent futbolista tarragoní. Sergi Roberto es reunirà els propers dies amb el seu representant, Josep Maria Orobitg, per analitzar aquestes noves informacions i valorar quina decisió prendre.

Els plans de Sergi Roberto

Des del primer moment, el capità ha tingut clar que la seva prioritat era prolongar la seva estada com a jugador del Barça. Era més aviat el club qui s'havia de decidir i fer un pas per activar l'opció de renovar el contracte de forma automàtica durant un any més. I, quan li van prometre que ho farien, Sergi Roberto va descartar totes les altres propostes que tenia sobre la taula.

Els rumors posicionaven principalment Sergi Roberto a LA Galaxy de la MLS, encara que la premsa catalana també va assegurar ofertes d'Itàlia i Aràbia Saudita. Opcions que, malgrat descartades al principi, podrien seguir vigents, encara que amb data de caducitat.

Sergi Roberto All 22 Goals For Fc Barcelona HD (2010-2024)

Sergi Roberto, una vida de blaugrana

Si finalment s'acaba corroborant que Sergi Roberto ha d'abandonar el vaixell blaugrana, es posaria punt final a una aventura de 18 anys com a culer. 14 els han passat al primer equip del Barça, on ha arribat a ser el primer capità aquest curs. Se n'aniria, a més, sense haver tingut l'oportunitat d'acomiadar-se com cal de la parròquia blaugrana.

En total ha disputat 373 partits, anotant 19 gols i repartint 43 assistències. Mai ha estat un futbolista diferencial, però sempre ha rendit amb solvència tant la posició de pivot com a la de lateral dret. Ha aixecat 22 títols com a culer.

Veurem com acaba concloent aquest culebró, però el que és clar és que hi ha cas Sergi Roberto.