Thiago Alcántara, jugador del Liverpool

Gir dràstic al fitxatge de Thiago Alcántara pel Celta

L'equip de Vigo fa mesos que pretén l'internacional amb Espanya que acaba contracte aquesta temporada

La destitució de Rafa Benítez i l'arribada de Claudio Giráldez han marcat un abans i un després al Celta de Vigo. Principalment, a nivell esportiu; els celestes han sumat 4 punts dels darrers 6 possibles i mostren una versió molt més competitiva. Continuen mantenint-se a la batalla per no baixar, però amb aquesta nova imatge tenen molts més números d'aconseguir la permanència.

Claudio Giráldez ha modificat completament el model de joc que havia implementat Rafa Benítez i que era evident que no resultava fructífer. L'extècnic del filial està recorrent al talent dels jugadors del planter que havia entrenat prèviament. I, en aquesta línia, és on es produeix el segon gran canvi que pretén implementar el de Porriño.

El míster celeste desitja construir un equip que sustenti a través del talent jove. I, per tant, en aquest escenari no encaixa el que havia esdevingut el gran desig de la parròquia del Celta: Thiago Alcántara. L'actual jugador del Liverpool no casa amb el que busca Claudio Giráldez.

Claudio Giráldez diu no a Thiago

Thiago Alcántara està passant per una etapa realment complexa en què les lesions no li permeten gaudir sobre el verd. Tot just ha pogut disputar 5 minuts en tota la temporada amb el Liverpool. I, per a més inri, el seu contracte venç al mes de juny.

Per tant, Thiago haurà de buscar equip per a la temporada que ve. Un dels que més fort estava apostant per ell era el Celta de Vigo. Pel club vigués han passat tots els integrants futbolistes de la família Alcántara, excepte ell.

Passing Masterclass by Thiago Alcantara

Era una bona manera de tancar el cercle i completar el llegat. I, de fet, semblava molt de cara que es pogués produir, ja que Rafa Benítez estava encantat. Tot i això, a Claudio Giráldez no li sembla tan bona idea; per la seva edat i per la tendència a lesionar-se amb regularitat.

A més, l'entitat gallega no està passant per un bon moment financer i assumir l'alta fitxa del centrecampista agreujaria els problemes. Amb tot, als 32 anys, al futbolista espanyol nascut a Itàlia amb nacionalitat també brasilera encara li queden uns anyets de bon futbol. De ben segur que el pròxim estiu compta amb moltes 'núvies'; no obstant això, el Celta no serà una.

Així doncs, Claudio Giráldez ha decidit mantenir-se ferm en la seva voluntat de donar protagonisme als joves i ha frenat l'arribada de Thiago. No qualsevol pot presumir d'haver rebutjat un doble campió de la Champions, entre molts altres trofeus; en total, 32.