Eddie Jordan, Fernando Alonso i Carlos Sainz

L'estranya previsió d'Eddie Jordan sobre Carlos Sainz i Fernando Alonso el 2025

Continua l'incessant ball de rumors sobre quin cotxe pilotaran els dos espanyols la pròxima campanya

S'acosta una temporada de molts rumors a la Fórmula 1; sobretot, pel que fa als dos espanyols. El moviment de Ferrari, que va anunciar la incorporació de Lewis Hamilton el curs vinent, implicarà un ball de diversos pilots entre diverses escuderies. En primer lloc, perquè el britànic ocuparà el lloc de Carlos Sainz i, per tant, el madrileny, a hores d'ara, no té cotxe per al 2025.

En termes oficials tampoc ho té Fernando Alonso, ja que acaba contracte amb Aston Martin aquesta temporada i el seu futur encara no està establert. A partir d'això, s'han generat moltes conjectures sobre amb quins colors competirien tots dos el 2025; fins i tot s'ha arribat a contemplar un any sense pilots espanyols.

El que ha generat un dels rumors que han acollit millor els seguidors espanyols de la Fórmula 1 ha estat Eddie Jordan. L'antic propietari de Jordan Gran Prix va augurar un 2025 amb Carlos Sainz i Fernando Alonso compartint equip.

L'aposta d'Eddie Jordan

Segons apunten els últims informes, Fernando Alonso només valora dues opcions. La primera, fitxar per Red Bull; Checo Pérez està pràcticament sentenciat a l'escuderia austríaca i quedarà, mínim, un lloc vacant. A més, el Cas Horner podria complicar encara més la situació a la marca del toro i fins i tot Max Verstappen podria marxar.

Si Red Bull no es decanta per oferir a Alonso aquest cotxe, l'asturià té pensat renovar amb Aston Martin. A l'equip britànic també corre Lance Stroll, fill del propietari, els resultats esportius del qual no estan sent gens satisfactoris. I, malgrat tenir 'enchufe', també acaba contracte aquesta temporada i el seu futur és una altra incògnita.

En aquest sentit, Eddie Jordan va dir tenir "un pressentiment" que li indicava que tant Carlos Sainz com Fernando Alonso correrien a Aston Martin el 2025. Seria, per descomptat, un important pas endavant per a l'escuderia que corre amb motors de Mercedes.

Carlos Sainz, in crescendo

El que sembla improbable és que Carlos Sainz no tingui equip la temporada que ve. Obviant a Max Verstappen, és el pilot més en forma de la graella; ho va demostrar a l'últim Gran Premi d'Austràlia, on va passar la línia de meta en primera posició. De fet, el madrileny és l'únic que ha aconseguit prendre algun triomf al neerlandès en les 21 últimes curses (ho ha fet dues vegades).

Amb tot, Carlos Sainz s'està reivindicant davant la sorprenent decisió de Ferrari de desvincular-lo per al 2025. És evident que el nivell de Charles Leclerc està per sota del madrileny. Així doncs, el 2025 tindrà l'oportunitat d' estar en un equip que sí que confiï en el seu innegable talent; i Aston Martin és un dels que està licitant per ell.