Muntatge amb Gerard Piqué al centre de la imatge i un cercle amb Ibai Llanos amunt a la dreta

Gerard Piqué parla clar després del Clàssic de les polèmiques arbitrals

L'excentral del Barça és molt explícit en pronunciar-se sobre les accions polèmiques del Clàssic

Des que el passat mes de novembre Gerard Piqué decidís penjar les botes definitivament, el central de La Bonanova ha seguit molt de prop les evolucions del que ha estat el seu equip de formació i en què ha militat durant 15 temporades com a professional, i amb el que ha arribat a disputar un total de 397 partits oficials .

Piqué va commoure el barcelonisme quan va anunciar el seu adéu del futbol, però no en va això la seva vinculació amb el Barça ha continuat sent un aficionat més i es va pronunciar a cada moment sobre els temes que afecten el club del seu cor.

Piqué creu que Soto Grado va condicionar el Clàssic

El central català ha sorprès tothom quan en una xerrada amb el seu soci i amic, el streamer Ibai Llanos, al canal de Twitch s'ha pronunciat sobre les dues grans accions controvertides que van embolicar el Clàssic d'ahir a la nit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona.

Quan Ibai li ha preguntat sobre el penal que va assenyalar Soto Grau de Pau Cubarsí sobre Lucas Vázquez, Piqué va ser contundent: "Que m'ho preguntis tu ja, crec que denota que sí. Sempre intento ser molt objectiu. El penal no és penal perquè Lucas li busca el peu, es veu clarament, està corrent, veu que l'altre té el peu aturat i Lluc canvia el peu dret i el posa de tal manera per impactar a Cubarsí” .

I pel que fa a l'altra acció polèmica, el gol anul·lat a Lamine Yamal, Piqué sentenciava: "Amb les imatges és molt difícil, crec que és gol. Almenys, una càmera al pal hauria d'estar perquè poguessis tenir aquesta imatge" . Un Gerard Piqué que, com ha estat sempre habitual en ell, no es va mossegar per res la llengua a l'hora de mullar-se sobre aquestes dues accions.

Lamine Yamal Goal Disallowed against Real Madrid, No goal line technology at Laliga

La Kings League, el seu projecte futbolístic

La vida privada de Gerard Piqué segueix vinculada, en bona mesura, al món del futbol. En aquest sentit, l'excentral blaugrana va iniciar el desembre del 2022 el seu projecte futbolístic de la Kings League, precisament, amb el seu soci, Ibai Llanos .

Piqué també és el màxim accionista del FC Andorra, equip que milita a la Lliga Hypermotion, i també és el president de l'empresa Kosmos que es dedica a la gestió de grans esdeveniments esportius. Un dels més importants és l'organització de la Copa Davis de tennis que l'empresa del central català li va donar un canvi de format respecte al que es donava fins aleshores.

Un Piqué que tot i ser una de les llegendes de l'entitat culer, amb què va aixecar un total de 31 títols només superat pels 35 de Messi i els 32 de Busquets i Iniesta , no perd de vista els esdeveniments que envolten el club blaugrana al seu dia a dia ja que és i serà el club que porti sempre al seu cor.