Muntatge amb Xavi Hernández al centre, un cercle amb Gerard Romero a dalt a l'esquerra i una emoticona d'una bomba a dalt a la dreta

La bomba de Gerard Romero sobre Xavi Hernández

El director de Jijantes sorprèn amb una contundent notícia sobre el futur de Xavi Hernández

La segona temporada de Xavi Hernández no ha estat, segurament, la que molts s'esperaven. El tècnic de Terrassa venia de completar una bona primera temporada a la banqueta culera amb la conquesta de la lliga i la Supercopa d'Espanya de l'any passat.

Però l'escàs rendiment de l'equip al primer tram de la present campanya juntament amb la plaga de lesions que ha patit l'equip ha posat en perill el segon any de Xavi dirigint la banqueta blaugrana. Eliminat de la Copa del Rei i lluny del Reial Madrid a la competició domèstica van portar l'entrenador blaugrana a anunciar la seva no continuïtat al FC Barcelona, tot i tenir contracte per a una temporada més .

XAVI SE VA | ASÍ HA ANUNCIADO SU ADIÓS EL 30 DE JUNIO del BARCELONA | Villarreal 3 Barcelona 5

Bona dinàmica i patacada davant PSG i Reial Madrid

Precisament, des de l'anunci de l'adéu de Xavi, després de la dolorosa derrota per 3 a 5 contra el Vila-real, l'equip va entrar en una dinàmica guanyadora combinada amb una millora notable del seu joc. L'eliminatòria contra el Nàpols, després de l'empat a 1 gol al Diego Armando Maradona, semblava que posava contra les cordes Xavi. Però el Barça va trobar la millor versió al Lluís Companys per superar l'eliminatòria i va arribar a encadenar 13 partits consecutius sense conèixer la derrota.

La victòria per 2 a 3 al Parc dels Prínceps semblava que dissiparien tots els fantasmes que perseguien l'equip culer. Però el fatal desenllaç a la tornada i la derrota amb el Madrid al Clàssic han tornat a posar en dubte el projecte blaugrana . Enmig de la bona dinàmica que va viure l'equip van ser diverses les preguntes a Xavi Hernández sobre si havia reconsiderat la seva opinió d'abandonar el Barça i en què Xavi sempre va negar la més gran.

Gerard Romero afirma que Xavi Hernández continuarà

La continuïtat o no de Xavi Hernández és una cosa sobre la qual s'ha anat discutint molt els darrers dos mesos. Però ahir una confessió del streamer i director de Jijantes, Gerard Romero, posaven de cap per avall totes les especulacions sobre si Xavi Hernández consumaria el seu any de contracte que li queda amb el FC Barcelona .

Romero va afirmar que Joan Laporta ha fet un treball ardu per convèncer el tècnic i que la bona dinàmica en què entro l'equip acompanyat d'una clara millora en el joc haurien fet canviar a Xavi Hernández la seva opinió sobre deixar el Barça en finalitzar aquest curs .

A més, el director de Jijantes va atribuir a les promeses de bons fitxatges que augmentin el nivell competitiu de l'equip per a la temporada que ve, com un altre dels factors clau pels quals Xavi hauria canviat la decisió de deixar el Barça. Però sense comunicat oficial per part del club, a hores d'ara les incògnites que sobrevolen Can Barça són molt grans i s'espera que en un breu espai de temps es doni una notícia definitiva sobre qui ocuparà la banqueta blaugrana la temporada que ve.