Muntatge amb l'estadi Sánchez Pizguán i Bryan Gil al centre de la imatge

La ganga del Sevilla amb Bryan Gil

El club de Nervión podria recuperar Bryan Gil per un preu molt assequible

El Sevilla FC està intensificant els treballs per reconstruir un equip que ha patit més del compte durant la temporada que ja s'ha acabat. En aquest sentit, Víctor Orta ha d'emprendre les sortides que prepara el club sevillà, així com les arribades que es produiran ben aviat.

Una de les posicions que més afecta el director esportiu és la de l'extrem esquerre. Una posició una mica òrfena a l'equip sevillà i que l'han anat alternant Marcos Acuña, com a carriler, o Lukébakio com a davanter caigut a banda. Però al Sevilla li ha sorgit una opció immillorable per a aquesta posició.

La tornada de Bryan Gil a baix cost

El jove davanter del planter del Sevilla de 23 anys està sent notícia, ja que segons fonts del Gol Digital, el club andalús estaria iniciant les converses amb el Totthenham per a la tornada de l'extrem esquerre a Nervión. Gil ha caigut a l'ostracisme aquesta última campanya als Spurs, que van pagar 25 milions d'euros al Sevilla el 2021.

Bryan Gil Plays Beautiful Football

Gil només ha disputat 11 partits aquest any sense aportar cap gol ni assistència, fet que ha portat l'equip anglès a replantejar-se la venda. La idea que estaria sobre la taula és la cessió amb opció de compra per 6 milions d'euros, ja que Gil té contracte amb el Tottenham fins al 2026.

L'arribada de García Pimienta, i la clau per a l'encaix de Bryan Gil

El recent anunci de Garcí Pimienta com a nou tècnic del Sevilla FC, pot ser una bona notícia per a un Bryan Gil que vol acabar d'explotar al Sánchez Pizguán on ja va militar 3 temporades en dues etapes diferents.

L'arribada del tècnic català pot facilitar molt l'encaix de Gil a l'onze. García Pimienta acostuma a jugar amb un 4-2-3-1, on Gil podria jugar al flanc esquerre de la línia de mitja punta. El tècnic català amb clar ADN Barça li agrada el joc de possessió i mantenir un bloc alt on Gil pot ser protagonista, ja que és un futbolista que li encanta associar-se.

Gil, a més, té unes qualitats innates que el fan un jugador diferencial, com la facilitat per regatejar i moure's en espais reduïts, i que amb García Pimienta en tenir la pilota en camp contrari pot explotar aquestes qualitats. Gil també destaca per la pressió en zona elevada i el sacrifici en tasques defensives quan l'equip no té la pilota.

Tot i que les negociacions encara estan en un estadi molt inicial, sembla que les parts tenen clar que han d'arribar a una bona entesa, i l'arribada del jugador del planter Bryan Gil a Nervión sembla que cada cop està més a prop de concretar-se.