Hansi Flick i Camp Nou

Els futbolistes sentenciats si Flick és el nou entrenador del Barça

El tècnic alemany ha traslladat algunes exigències a Joan Laporta per poder convertir-se en el pròxim míster culer

Tot i tota la tómbola de rumors que han sorgit sobre qui podria ser el proper entrenador del FC Barcelona, les últimes informacions ubiquen Hansi Flick com el gran favorit. El germànic agrada enormement a Joan Laporta ia Deco i, en aquests moments, és el principal candidat per suplir Xavi Hernández a la banca culer el curs vinent. A l'alemany, actualment sense equip, l'ambiciona enormement poder entrenar el Barça.

Això sí, és conscient que remuntar l'actual situació del Barça és un repte enorme i, per tant, sap que ha de ser exigent. En aquest sentit, per poder tancar la seva arribada a la banca blaugrana, ha requerit a Joan Laporta que doni sortida a tres futbolistes. Hansi Flick veu tots els partits dels culers i no contempla aquests tres efectius com a jugadors del seu equip.

Les exigències de l'alemany no són gens desgavellades, ja que precisament Joan Laporta i Deco també dubtaven de la continuïtat d'aquests tres futbolistes. Són Raphinha, Jules Koundé i Joao Félix.

How Hansi Flick Turned Bayern München Into The Best Team in Europe

Raphinha i Jules Koundé, dues vendes segures

Les de Raphinha i Jules Koundé s'auguraven com a dues sortides garantides. No només pel baix nivell, sinó perquè poden ser dues fonts segures d'ingrés per al Barça. I nodrir-se dels diners de les vendes és essencial per a l'entitat catalana si vol emprendre altres fitxatges.

Jules Koundé va ser un dels futbolistes més destacats del FC Barcelona el curs passat. No obstant això, va baixar notablement el seu nivell i ara s'ha convertit en un dels culers més criticats. El seu únic valedor sembla ser un Xavi que hi continua confiant, però la dimissió del tècnic egarenc suposarà també la marxa del defensa francès.

Raphinha, per la seva banda, no ha estat a l'altura de les expectatives en cap de les dues temporades que ha vestit la carcassa culer. Sense anar més lluny, aquest any només suma 4 gols en 22 partits. De fet, ha tingut més protagonisme a les polèmiques que sobre el verd.

El particular cas de Joao Félix

Amb l'extrem portuguès hi havia molts dubtes més. Ni Joan Laporta ni Deco estaven convençuts de si havien de tractar d'emprendre el seu fitxatge un cop finalitzi la cessió o no. Tot i això, la postura de Hansi Flick és més clara: no el vol al seu equip .

És cert que Joao Félix ha tingut moments d'una gran pujada en què ha protagonitzat accions individuals de moltíssim talent. No obstant això, la realitat és que el seu nivell general és més aviat irregular. Les seves xifres no són del tot tràgiques, ja que acumula 7 punts i 5 assistències en 28 partits, però sí millorables.

De totes maneres, si Hansi Flick s'acaba convertint en el pròxim entrenador del Barça, el debat ja estarà tancat. L'alemany no contempla Joao Félix com un dels integrants de la seva plantilla. De fet, prefereix dedicar aquest esforç econòmic a un altre atacant.