Ronald Araujo i Allianz Arena

El Bayern amb tot a buscar Ronald Araujo: Ofereix 3 jugadors

Els bavaresos estan decidits a fitxar el defensa uruguaià i contemplen incloure tres dels seus futbolistes per abaratir l'operació

Encara que el Barça es trobi com es troba actualment, és innegable que el seu planter està ple de grans jugadors. Molts, però, aquest curs no estan mostrant la seva millor versió, però, així i tot, el seu talent, encara que amagat, segueix vigent.

Amb molts d'ells, Joan Laporta continua mantenint l'esperança que recuperin la millor versió. Un dels majors exemples és el de Ronald Araujo, qui el passat curs era considerat com un dels millors defensors del planeta. Aquest any, però, s'està mostrant irreconeixible a la defensa culer.

No obstant això, la d'Araujo no s'augura com una potencial venda del Barça, que segueix veient-hi en ell un central titular de molts anys. Però l'aparició en escena del Bayern ho pot canviar tot. A hores d'ara, la continuïtat d'Araujo a Barcelona no està gens garantida.

Ronald Araujo 2024 – Speed Show & Best Defensive Skills - HD

L'oferta del Bayern per Ronald Araujo

El Barça, una vegada sabedor de l'interès del Bayern, ha decidit no impedir la sortida de l'uruguaià. Tot i que, això sí, si l'accepta, serà a canvi d'una gran suma. Sense anar més lluny, a l'hivern van sol·licitar al Bayern 80 milions a canvi de Ronald Araujo.

Tot i que Joan Laporta perdria un dels seus millors i més prometedors actius, sumaria una enorme quantitat de diners a les arques blaugranes. I això ajudaria enormement l'entitat catalana per bregar amb la seva inestabilitat econòmica.

No obstant, el Bayern no està per la tasca de desemborsar una quantitat de diners semblant, però sí que estan disposats a oferir una cosa que podria interessar enormement al Barça. Els de Munic volen incloure tres grans futbolistes en l'operació. I tots tres encaixen perfectament en els objectius de mercat de l'equip culé per al pròxim curs.

De Ligt, Kimmich i Sané per Araujo

Així és, el Bayern està disposat a oferir Matthijs De Ligt, Joshua Kimmich i Leroy Sané, a més d'una petita quantitat de diners, a canvi d'Araujo. Una oferta que, per descomptat, valoraran obertament als despatxos del Camp Nou.

Joshua Kimmich és un objectiu des de fa molt de temps per al Barça i es podria tancar una vegada per totes la recerca del suplent de Sergio Busquets. El principal objectiu dels blaugranes per al proper mercat era precisament el de trobar un migcentre defensiu. De fet, Kimmich estava entre els tres favorits.

D'altra banda, Joan Laporta pretenia analitzar el mercat per trobar una bona opció d'atac que pogués millorar el que hi ha actualment. A Raphinha se li buscarà sortida i Leroy Sané, atesa la seva amplíssima experiència en equips top, seria un interessant relleu per al brasiler. Per acabar, Matthijs De Ligt arribaria per suplir la baixa de Ronald Araujo.