Muntatge amb l'Estadi Johan Cruyff, un cercle amb bitllets a dalt a l'esquerra, una ombra negra al centre i un cercle difuminat a dalt a la dreta

500.000 euros pel nou fitxatge del Barça Femení

El Barça aconseguirà una de les millors davanteres del món

El FC Barcelona femení no cessa en l'intent de confeccionar la millor plantilla d'Europa possible. Les actuals campiones de Champions i Lliga opten a revalidar els dos títols en una temporada impol·luta en què encara no han perdut cap partit oficial.

I la secció que dirigeix des de fa uns mesos Marc Vives, ja s'ha posat fil a l'agulla per confeccionar la millor plantilla possible, que segueixi aspirant a tots els títols i que es converteixi en un equip gairebé intractable per la resta dels equips.

Ewa Pajor al radar del Barça

I en vista de portar les millors jugadors del panorama continental només quedaria la davantera polonesa del Wolfsburg Ewa Pajor. Pajor és un dels grans talents mundials a la seva posició. Va destacar amb tot just 15 anys al Medyk Konin polonès i el Wolfsburg va veure un valor imprescindible per a un equip que la fitxaria el 2015 , l'any després de guanyar la seva última Champions League.

Ewa Pajor - Highlights 🇵🇱 ⚽️

Pajor és un talent natural de 27 anys, que sol ocupar la zona esquerra de l'atac, amb una gran verticalitat i uns alts registres golejadors . És una estrella que va explotar de manera prematura i que el conjunt alemany es va voler assegurar ràpidament per continuar aspirant a títols.

Pajo ha guanyat amb el Wolfsburg 5 Bundesligues i 7 Copes d'Alemanya, però li falta al palmarès la tan anhelada Champions League que tan a prop ha tingut i que amb el Barça està convençuda que sumarà aquest trofeu al palmarès. Des de començament de temporada Pajor ha disputat 16 partits, ha anotat 12 gols i ha concedit 6 assistències . Números de crac que la catapulten a continuar creixent com a futbolista.

El Wolfsburg demana 500.000 euros per Pajor

Pajor seria, sens dubte, la cirereta al pastís per conformar un equip amb les millors futbolistes del món. El Barça fa anys que segueix la davantera polonesa però el compromís de la futbolista amb el Wolfsburg era total fins que ha pres la determinació que és l'hora de fer un salt en la seva carrera esportiva.

Cal recordar que la davantera té contracte amb el conjunt germànic fins al juny del 2025 i una clàusula de rescissió de 500.000 euros i que el Barça estaria disposat a pagar per aconseguir els serveis de la perla polonesa . Si es materialitza, es convertiria en el fitxatge més car de la secció. Ara com ara el fitxatge més car de la història del futbol femení el segueix tenint l'ex davantera del Madrid CFF, Racheal Kundananji, que se'n va anar a la lliga americana per 875.000 euros.

Amb tot això, i ja sense Jonathan Giráldez a la banqueta blaugrana, el Barça femení segueix apostant per ser un equip capdavanter a Europa, capaç d'estar entre els millors de la Champions i seguir amb el regnat absolut a les competicions domèstiques. Pajor sumaria molt de gol, desequilibri i qualitat a la davantera del Barça, i els aficionats culers ja pensen a veure-la vestida de blaugrana la propera campanya.