Plantilla del Reial Saragossa al partit contra el Mirandés

El crac del Saragossa que interessa el Reial Madrid, el Barça, el Vila-real i el Girona

Indiscutible amb el filial de l'elenc aragonès, també ha participat en cinc ocasions amb el primer equip

Queda poc més d'un mes de competició i els clubs, més enllà d'acabar de certificar els objectius esportius respectius, comencen a planejar el mercat de fitxatges. Un dels grans atractius de cada estiu són els joves talents, cada cop més cotitzats. Amb les incorporacions d'aquestes perles, els equips aposten per un actiu interessant a curt termini, però sobretot pensen en el futur.

I una de les pedreres que més diamants està traient els últims anys és la del Reial Saragossa. Al seu futbol base s'han format futbolistes que després han arribat lluny al futbol de primer nivell. L'últim en discòrdia és Adrián Liso, que ha cridat l'atenció d'entitats de la categoria del Reial Madrid, el Barça, el Vila-real i el Girona.

Adrián Liso, cinc partits com a professional són suficients

L'extrem esquerrà s'ha format de forma gairebé íntegra a la capital aragonesa i l'estiu passat ja va fer el salt del Juvenil del Reial Saragossa al filial (tot i que continua participant amb els juvenils). La seva joventut (19 acabats de complir) no ha estat un impediment perquè Adrián Liso s'hagi consagrat com a jugador inamovible dels onzes del Deportivo Aragón. Des de començament de temporada ha estat capaç de ser determinant sobre el verd, tot i que està sent en aquest final de campanya quan més destaca.

A la Segona RFEF ha disputat un total de 21 duels, en què ha aconseguit anotar tres gols. És un extrem alt (1,82m), esquerrà i amb un enorme potencial per ser desequilibrant pel flanc esquerre. Tan bé ho estava fent amb el filial que fins i tot ha tingut l'oportunitat de debutar amb el primer equip a la Lliga Hypermotion.

Adrián Liso VS Brea

Ha estat Víctor Fernández qui ha confiat en el jove atacant i li ha donat oportunitats amb el Reial Saragossa en els últims cinc duels de l'elenc aragonès. En un, el de la visita al Mirandés, fins i tot va ser titular. Abans d'això, venia d' anotar 5 gols en els seus últims 4 partits, 3 amb el filial i 2 amb el Juvenil.

Amb tot, ja té diversos equips de primer nivell darrere seu i és probable que aquest mateix estiu abandoni el seu club formatiu per afrontar un repte més gran. Té contracte fins al 2027, però el seu valor de mercat és de només 100 mil euros i això és xavalla per a clubs com el Reial Madrid, el Barça, el Vila-real o Girona. Si, per altra banda, decideix perllongar la seva estada a Aragó, es postula com un dels candidats a ser jugador important amb el primer equip del Reial Saragossa.