Luis Enrique i el Camp Nou

La frase de Luis Enrique que il·lusiona els aficionats del Barça

El tècnic asturià del París Saint Germain va reaparèixer al seu canal de Twitch i va respondre les preguntes d'alguns espectadors

Luis Enrique es va convertir en l'entrenador de moda ja fa una mica més d'un any. D'una banda, pels seus desafiaments i polèmiques constants amb la premsa. I, de l'altra, per dur a terme alguna cosa que cap altre entrenador en actiu havia fet fins aleshores: obrir-se un canal de Twitch on parlar absolutament tot.

Amb això, Luis Enrique va aconseguir guanyar-se l'afecte dels internautes, especialment dels més joves, que van arribar a batejar-lo amb el sobrenom de 'Padrique'. L'asturià responia directament a les inquietuds i dubtes de tots els que estiguessin presenciant telemàticament la seva retransmissió en directe. I ha tornat.

Durant la tarda del dijous 21 de març, l'actual míster del PSG va tornar a emetre a través de la plataforma. El principal objectiu del seu retorn era la presentació oficial de la seva 'Fundació Xana', en honor a la seva filla morta. L'ha creada amb l'objectiu de donar suport a aquells infants i als seus familiars que pateixen greus malalties.

Un cop presentada, va aprofitar per llegir els espectadors i respondre amb la sinceritat que el caracteritza a pràcticament totes les seves preguntes. Una de les més comunes va ser la de si es planteja una tornada al Barça. I la resposta va provocar la il·lusió de la parròquia blaugrana.

Luis Enrique, Barça sí, però no ara

“Sempre he dit que m'agradaria al Barça, però la realitat diu que és molt difícil creuar els nostres camins. Ara necessitaran entrenador, però jo tinc per norma complir els meus contractes i la gent que confia en mi. No seré jo qui trenqui aquest contracte, no és la meva tònica i no ho faré mai”, va confessar Luis Enrique.

És a dir, l'asturià no serà l'entrenador del Barça la temporada que ve, perquè té contracte amb el PSG fins al 2025 i pretén complir-lo rigorosament; com sempre ha fet. Tot i això, encara que a curt termini la seva arribada sembla inviable, està obert a retornar a la banca culer quan acabi la seva vinculació contractual amb l'entitat parisenca.

Això sí, Lucho també va confessar la seva il·lusió per provar l'experiència d'entrenar a la Premier League. "M'agradaria. Vaig estar negociant amb dos clubs abans de fitxar pel PSG", va reconèixer.

Tampoc tanca la porta a una segona oportunitat a la selecció espanyola: “Va ser una experiència única, ens va fer créixer molt com a staff. Molt coneixement i vaig treballar amb unes persones que em van donar tota la confiança i suport. És clar que tornaria a la Selecció, sense cap dubte”.

Luis Enrique i els quarts de Champions

El tècnic asturià es retrobarà amb l'afició blaugrana el pròxim 16 d'abril al partit de tornada dels quarts de final de la Champions League. La Deessa Fortuna ha volgut que el seu PSG i el Barça s'enfrontin en aquesta antepenúltima eliminatòria de la competició de les estrelles. Sobre això també va parlar al seu directe de Twitch.

L'eliminatòria contra el Barça la veig molt difícil, no només perquè ha guanyat cinc Champions sinó per la grandesa del club. Jo sóc culer i soci des de fa 25 anys però aquesta és la meva professió i intentaré amb tot el meu afany ajudar el meu equip a guanyar l'eliminatòria. Seré soci del Barça i de l'Sporting fins que em mori”, va dir.