Futbolistes de la Reial Societat en un camp de futbol

Ha fracassat a Manchester: Sonava per al Barça i ara el vol la Reial Societat

D'estar a un pas d'aterrar a Can Barça fa uns anys a recalar a la Reial Societat

La Reial Societat viu una de les seves millors etapes futbolístiques i més des de l'arribada del tècnic, Imanol Alguacil. El tècnic donostiarra va arribar a la banqueta el març del 2018, substituint Eusebio Sacristán, aconseguint 16 punts en els 9 partits que va dirigir al club txuri-urdin i aconseguint ascendir-lo a la 12a plaça després d'agafar-lo en una situació molt crítica.

L'entrenador d'Orio va ser capaç de guanyar la Copa del Rei la temporada 2020/2021, no ha deixat l'equip més sota la 6a plaça fins ara, i es troba diputant els vuitens de final de la màxima competició continental com és la Champions League.

Anthony Martial al punt de mira

I és que un equip que vol seguir en tendència ascendent sap que les seves opcions passen per mantenir les peces clau de l'equip i, alhora, aconseguir els serveis de jugadors experimentats i que aportin un plus de qualitat a la plantilla. I és aquí on irromp el nom d'Anthony Martial.

El davanter francès del Manchester United va estar a un pas d'arribar al Barça més d'una vegada però mai no s'ha acabat de concretar. L'atacant dels Red Devils no compta, actualment, amb la confiança d'Erik Ten Hag , i la seva arribada a Donosti seria molt ben rebuda la temporada que ve. Martial va explotar en la seva etapa al Mònaco i, al seu dia, el club d'Old Trafford va pagar 50 milions d'euros pel traspàs.

Anthony Martial - When Dribbling Becomes Art

La tornada a la lliga espanyola

L'arribada de Martial a la Reial Societat suposaria la seva segona experiència a la competició nacional, ja que la temporada 2021/2022 va jugar cedit al Sevilla on va disputar 9 partits i només va ser capaç de donar una assistència. Després de 9 temporades a Manchester, tant el club anglès com el jugador saben que és el moment perquè l'atacant gal canviï d'aires i l'arribada a Donostia estaria més que acceptada per la secretaria tècnica del club.

Fàcil adaptació a l'esquema d'Alguacil

Martial podria encaixar molt bé a l'esquema tàctic d'Alguacil de jugar amb dues puntes, podent aportar una certa veterania i bagatge als seus 28 anys a altres futbolistes com Sadiq, Becker o el del planter Mikel Oyarzabal.

En un equip que, excepte hecatombe, disputarà 3 competicions la temporada que ve i que l'arribada d'un ariet de les característiques tècniques de Martial, amb gran visió del joc i una alta facilitat en la definició, suposaria per a la Reial Societat comptar amb dos jugadors per posició i poder així rotar, mantenint un nivell de joc que el torni a permetre lluitar amb els grans clubs nacionals i internacionals.