Joan Laporta al Camp Nou fent un discurs

Els dos jugadors que el Barça vendrà primer: La decisió està presa

El club blaugrana ja tindria planificat poder ingressar al voltant de 100 milions d'euros per tots dos

El FC Barcelona no vol perdre el temps i sap que moltes de les aspiracions per confeccionar una plantilla competitiva per a la temporada que ve i, alhora, aconseguir sanejar l'economia del club passa per vendre actius de valor que tenen Xavi Hernández en aquests moments a el vestuari.

Tot plegat, unit al gran llast que suposa haver de cenyir-se al límit salarial que li ha marcat la mateixa Lliga, i que l'entitat blaugrana ha de reduir dels 270 milions d'euros de fa un any a 204 milions per a la pròxima campanya. En aquest sentit, la massa salarial del Barça continua disparada i només la venda de jugadors amb valor al mercat actual podrien ajustar-se als requeriments de la competició i sanejar els deutes que arrossega l'entitat culer.

Jules Koundé i Raphinha són la prioritat per deixar 110 milions en caixa per les vendes

I és que el Barça ja sap que ha d'ingressar al voltant de 150 milions d'euros per seguir ajustant l'economia del club, i és en aquest escenari on l'entitat culer ja fa temps que estudia dues sortides que sens dubte li reportarien d'entrada uns diners que li donaria una important pilota d'oxigen.

D'una banda, Jules Koundé, el francès relegat al lateral dret i amb l'explosió de Cubarsí, veu com passa a ser un actor secundari en una posició on sempre ha mostrat disconformitat per ocupar-la. L'ex del Sevilla té un valor de mercat de 60 milions d'euros i és un jugador molt atractiu que el Barça no vol desaprofitar per posar-lo a l'aparador.

D'altra banda, i en les mateixes circumstàncies es trobaria Raphinha, ja que el brasiler no ha acabat de trobar la continuïtat a l'onze de Xavi Hernández, ja que tant les lesions com la irrupció i l'ascens meteòric de Lamine Yamal ho han deixat en un segon pla. L'extrem blaugrana agrada molt a diversos equips de la Premier i, com Koundé , el club escoltarà totes les ofertes que vagin arribant per a un futbolista en què el seu valor de mercat ronda ara mateix els 50 milions d'euros.

Raphinha 2024 – Best Skills, Goals & Assists - HD

Araujo i De Jong els més cotitzats

Tot i que serien una pereta en dolç per a un club amb moltes urgències a l'hora d'ingressar diners, a Can Barça no es creuarien línies vermelles en aquests moments. I és que ara mateix, tant el central uruguaià com el migcampista neerlandès són els dos jugadors més ben valorats a la plantilla que dirigeix Xavi Hernández.

Entre tots dos podrien reportar més 180 milions d'euros , però el club vol sí o sí comptar amb ells per a la temporada que ve, vingui l'entrenador que vingui, ja que el que tampoc es pretén és debilitar l'equip sinó al contrari, intentar confeccionar una plantilla el màxim de competitiva possible i que pugui disputar els diferents títols als grans clubs d'Europa.