FOTO: El gest de la dona de Borja Iglesias que li acosta al València

'El Panda' i la seva dona María Valero estan de viatge al Japó

Als despatxos de Mestalla ja s'han posat fil a l'agulla pel que fa a la confecció de la plantilla de cara al proper curs. Si bé és cert que la temporada ja acabada s'ha solucionat amb un acceptable novè lloc, Rubén Baraja vol potenciar el seu jove equip amb arribades de gran entitat. Això sí, la delicada situació financera i el poc marge econòmic són hàndicaps importants per a les intencions valencianistes.

Així i tot, els directius ja estan començant a sondejar el mercat per intentar trobar efectius que puguin pujar el nivell de l'actual plantilla. I una de les posicions que hauran de ser reforçades de manera obligatòria és la davantera. Actualment, tan sols Hugo Duro, recentment renovat, i el del planter Alberto Marí figuren com a '9' al planter che.

I tenint en compte que Rubén Baraja sol variar entre els dibuixos amb un i amb dos ariets, calen més jugadors. Segons El Desmarque, un dels noms que ja s'estan valorant al València és el de Borja Iglesias. I pocs dies després que sortís aquesta notícia, la seva dona, María Valero, va alimentar els rumors amb una publicació a Instagram.

Borja Iglesias, rumb a València?

Aquests dies, la Instagramer i el futbolista estan gaudint de les vacances al Japó. Passejant per territori nipó es van topar amb una botiga on venien samarretes de futbol i no van dubtar a entrar-hi. María Valero va trobar una carcassa retro del València, concretament de la temporada 1999/2000, i la va compartir a les seves stories d'Instagram, mentre deia "flama".

Cal recordar que ella és valenciana. Borja Iglesias ha acabat recentment la seva cessió al Bayer Leverkusen, on amb prou feines ha tingut protagonisme i no ha anotat ni un sol gol, i ha tornat al Betis, el seu club en propietat. Tot i això, no entra en els plans de Manuel Pellegrini per a la temporada que ve i, encara que el seu contracte no venci fins al 2026, ja li estan buscant una sortida.

En aquest ordre d'idees, el València podria antullar-se com un bon destí per a 'El Panda'. Cal recordar que l'ariet gallec va passar per l'acadèmia del club che entre el 2007 i el 2010. I no li va anar precisament malament, ja que en un dels seus anys de Cadet va formar un atac gairebé de somni amb dos grans jugadors com Paco Alcácer i Isco Alarcón.

En cas de confirmar-se aquest rumor, la del València seria la quarta samarreta que vestiria Borja Iglesias a l'elit del futbol espanyol. Al seu pas per la pedrera del Celta, va poder jugar un partit amb el primer equip a Primera Divisió. Després va fitxar pel RCD Espanyol, on va tenir un èxit aclaparador, i amb el Real Betis ha disputat 142 duels en aquesta competició.

Aquests últims mesos de temporada, cedit al Leverkusen, no ha tingut gaire èxit, ja que Xabi Alonso només li ha permès jugar 423 minuts repartits en 10 xocs. I en cap ha tingut cap tipus d'incidència de gol; 0 gols i 0 assistències. Així i tot, a València confien que, amb minuts i paciència, pugui tornar a ser aquell davanter golejador que va demostrar ser a Cornellà.

Tot i que, això sí, l'actual marge econòmic dels valencianistes només possibilitaria l'arribada d''El Panda' en forma de cessió amb opció a compra. De moment, no hi ha oferta oficial, però la font abans esmentada garanteix que els directius 'ches' ja s'han posat en contacte amb el jugador i amb el seu entorn.