Godin

Diego Godin li ha recomanat a l'Atlètic fitxar un crac de Vélez Sarsfield

El central uruguaià vol veure el seu excompany amb Simeone

Diego Godín li va suggerir a l'Atlètic de Madrid fitxar un central que tenia de company a Vélez Sarsfield ja fa uns anys. Es tracta de Valentín Gómez, el jove defensor argentí que anirà als Jocs Olímpics com el capità de l'albiceleste. L'Atlètic de Madrid es planteja la incorporació de Gómez, que té un acord de paraula amb els dirigents fortiners per sortir a Europa.

River Plate i Boca Juniors, al seu país, estan molt pendents del jove de San Miguel, el desig del jugador és arribar al futbol europeu. Itàlia és un altre mercat que ha sondejat fortament la incorporació del capità de Vélez Sarsfield. Per a l'entrenador Gustavo Quinteros és indiscutible i no pensen deixar-lo sortir, encara que tingui aquesta promesa per part de la directiva.

River i Boca segueixen els seus passos

Boca hauria fet una oferta ja per endur-se el futbolista de Vélez, que no vol negociar amb equips del futbol local. La idea de la directiva, que presideix Fabián Berlanga, és no donar jugadors al futbol argentí, però els grans no es rendeixen. River Plate també vol incorporar-lo i tots dos han presentat propostes inferiors als 5 milions de dòlars.

Xifres insuficients per a Vélez Sarsfield i per al mateix jugador, que té clar que prefereix prioritzar Europa abans que un gran del seu país. A Valentín li fa especial il·lusió l'Atlètic, Diego Godín també va parlar al jugador del seu passat com a matalasser. De segur que Valentín sap com se les gasta el Cholo i les millors anècdotes de l'uruguaià en el passat per Madrid.

10 milions de clausula: accessible per a l'Atlètic

Valentín fa anys que és a la primera divisió del futbol argentí, en la recent renovació va deixar una clàusula de 10 milions de dòlars. Molt accessible per a l'Atlètic, el defensor de 20 anys encaixa amb la política de fitxatges d'aquest estiu. Tot i que encara no hi ha contactes oficials entre els clubs, Simeone ho està observant molt de prop.

Durant aquests dies, Giuliano Simeone, un jugador de l'Atlètic que va estar cedit a l'Alabès i el fill del Cholo, ha compartit entrenaments amb ell. Més informació per al seu pare i perquè el club s'atreveixi a fer el pas d'incorporar-lo. Javier Mascherano el portarà a París com a referència i es podrà veure millor el futbolista de Vélez.

Insubstituïble i capità per a Mascherano: Viatjarà a París amb la selecció olímpica

Per al Jefecito és intocable, Diego Simeone no descarta llançar-s'hi, ja que posseeix nacionalitat espanyola i es pensa en la possibilitat que arribi i surti cedit. Si Vélez Sarsfield rebaixa les exigències, Gómez pot ser jugador de l'Atlètic.

Als seus només 20 anys és una de les joies del futbol sud-americà, Valentín juga amb els fortiners des dels 17 anys. És un dels centrals més fiables del prolífic futbol argentí. Ha estat cridat per Lionel Scaloni com a sparring per entrenar a prop dels millors del món.

La seva projecció és tan alta que és capità general del club del barri de Liniers i porta més de 100 partits com a fortiner. L'últim any va jugar amb Damián Fernández com a company de defensa, va disputar 20 partits i tots com a titular.