Pau Cubarsí en el seu debut a la Lliga contra el Real Betis

El fenomen Cubarsí traspassa fronteres i dos equips vénen a buscar-lo

El jove central blaugrana és una de les grans sensacions en aquest segon tram de la temporada

Pau Cubarsí ha meravellat mitja Europa amb la seva irrupció a l'onze titular de l'equip de Xavi Hernández. El jove del planter, de 17 anys, ja ha disputat 7 partits a la lliga on ha demostrat el seu gran valí, fent-se amb un lloc de titular al central esquerre de l'equip blaugrana. El mateix Xavi va elogiar Cubarsí a l'última roda de premsa on va destacar la seva gran habilitat a la sortida amb pilota controlada , així com la capacitat que té per filtrar passades.

Bayern i PSG pretendents de Cubarsí

La bona feina del jove central del Barça ha aixecat interès en alguns dels grans equips d'Europa. A més, Cubarsí ha demostrat tenir una gran maduresa ocupant la posició de central on sembla que s'ha acabat consolidant. Aquest fet ha provocat que equips com el PSG o el Bayern Munic s'hagin interessat per aconseguir els serveis del jove central català.

Actualment, Cubarsí té contracte amb el Barça fins a l'estiu del 2026. A això cal afegir-hi la baixa clàusula de rescissió que és de 10 milions d'euros el que ha fet encendre les alarmes a Can Barça, ja que és una quantitat molt assumible per els grans clubs europeus.

Cubarsí, cridat a ser un jugador de primer nivell en els propers anys

Amb el seu futur encara per aclarir-se, l'ascens meteòric de Cubarsí apunta que pot ser un dels grans d'Europa en la seva posició per als propers anys, ja que compta amb molt de talent, disciplina tàctica i una curta edat. L'actual interès d'equips com el PSG o el Bayern Munic posen en relleu el camí brillant que li queda al jove del planter del Barça al davant.

El Día Después (22/01/2024): Pau Cubarsí:17 años. Sokratis: 35 años

Per part seva, des del Barça s'espera que el jugador continuï amb el seu desenvolupament dins de l'equip i, alhora, s'acabi convertint en una peça clau en el panorama futbolístic internacional per als propers anys.

Cubarsí i Lamine Yamal, dos talents precoços que centren les mirades de mitja Europa

La realitat és que aquesta temporada el FC Barcelona ha posat a la palestra dues joies del seu futbol base com són Pau Cubarsí i Lamine Yamal. La ràpida adaptació al joc del primer equip dels dos jugadors ha obert una finestra d'esperança per assegurar un equip en el futur amb grans estrelles que ja estan destacant, encara en edat juvenil. Aquest fet ha aixecat l'interès de molts clubs europeus que veurien amb bons ulls el fitxatge dels dos jugadors blaugranes.