Muntatge amb Fabio Capello, un cercle amb Lamine Yamal amunt a la dreta i una emticona de polze cap avall a la part inferior esquerra

Fabio Capello la fa grossa contra Lamine Yamal

El tècnic italià és contundent a les seves declaracions sobre Lamine Yamal

Fabio Capello és un tècnic italià que ocupa grans banquetes d'Europa durant més de 30 anys de carrera professional. A més, va ser un destacat futbolista de la lliga italiana durant els anys 60 i 70, militant a la Juventus, la Roma i el Milà.

Com a entrenador va dirigir durant dues etapes diferents la banqueta del Reial Madrid, amb què només va ser capaç de guanyar dos títols de lliga, les temporades 1996/1997 i 2006/2007. La seva etapa com a entrenador la tancaria fa uns anys al Jiangsu Suning FC de la lliga xinesa després de 60 vinculat al món del futbol.

Fabio Capello pensa sobre Lamine Yamal

L'extècnic italià ha sorprès tothom per unes recents declaracions que ha fet als mitjans preguntat pel talent tan precoç que ha mostrat Lamine Yamal al FC Barcelona. Un rendiment que ha sorprès tot el planeta futbol.

L'entrenador de Sant Canzian d'Isonzo no s'ha mossegat la llengua i ha afirmat rotundament que: “Jo vaig trobar Messi al Gamper i als 20-25 minuts de partit em vaig acostar a Rijkaard i li vaig demanar que m'ho prestés aquesta temporada. Era un geni. Lamine té molta qualitat i és molt interessant, però no serà un geni, Pelé i Maradona eren els genis.

Lamine Yamal 2024 ● Dribbling Skills & Goals 2023/24 ᴴᴰ

Segurament, són unes declaracions una mica precipitades tenint en compte que Lamine Yamal encara té 16 anys i està a un nivell molt semblant als tres jugadors que ha esmentat quan tenien la seva edat. El marge de creixement de Lamine Yamal és molt gran i no cal descartar en cap moment que pugui arribar a ser un jugador de llegenda, malgrat les reticències de Capello.

Capello es mulla sobre Cristiano-Messi i sobre el Clàssic

El tècnic italià preguntat per la comparació odiosa sobre qui és millor futbolista, si Cristiano Ronaldo o Messi, ho té molt clar sentenciat que: “Cristiano Ronaldo és un grandíssim jugador, un gran golejador, va guanyar títols i Pilotes d'Or, però no ha estat genial com Messi. És un enorme futbolista, però no és un geni" .

Sobre la polèmica viscuda a l'últim Clàssic entre el Reial Madrid i el Barça, i tota la polèmica arbitral que va envoltar el matx, Capello afirmo que: "Parlant del futbol espanyol i del Clàssic: Com és possible que no tingui tecnologia de gol?" . Fent clara referència al gol fantasma de Lamine Yamal que no va deure al marcador i que, igual que el penal sobre Lucas Vázquez, va acabar condicionant el resultat final del partit.