Muntatge amb l'estadi Stage Front Stadium i Martin Braithwaite al centre de la imatge

L'estratègia de Martin Braithwaite per anar-se'n del RCD Espanyol aquest estiu

L'internacional danès estaria mirant de forçar la sortida de l'Espanyol

La controvèrsia pel que fa al futur de Martin Braithwaite segueix allargant-se en el temps. Després del seu acte de rebel·lia principis de la temporada en què no es va presentar als entrenaments de l'equip per forçar la seva sortida, van acabar fent recapacitar el jugador i seguir lluitant un any més en segon amb el clar objectiu de l'ascens.

L'ariet danès encara li resta un any de contracte amb el club periquito, fins al juny del 2025, però sembla que Braithwaite no està gaire per la feina de complir l'any de contracte que li queda i buscaria forçar una sortida al mercat d'estiu . Braithwaite és el màxim golejador de la Lliga Hypermotion amb 18 dianes i una de les peces fonamentals de l'equip periquito.

Los 10 Goles De Martin Braithwaite Con El Barcelona

L'ascens de l'Espanyol i una clàusula de rescissió assequible

En cas que es confirmi l'ascens de l'Espanyol, que ara mateix ocupa la 3a plaça empatat amb l'Eibar que és el segon, s'activaria una clàusula de rescissió assequible perquè el jugador pugui sortir sense gaires problemes del club i sense haver de complir l'any de contracte que encara li queda.

El danès, que ha declarat que se centra exclusivament a l'ascens de l'equip, ha deixat la porta oberta a una possible marxa. En aquest sentit, Braithwaite va afirmar que: “Almenys hi seré fins aquest estiu. Però no penso tan lluny. La temporada actual em porta tota la meva atenció”. A això va afegir que: “Crec que està força clar que l'ascens és increïblement important tant per a l'equip com per a mi personalment” .

I sobre la possible sortida va ser contundent reconeixent que: “Si he estat millor del que estic ara? No. Va molt bé. Sempre estic tractant de construir i millorar cada dia i en aquest moment estic de molt bona forma. Sempre he estat una persona amb molta ambició. I al final, no tens temps per sentir llàstima per tu mateix i per ser una víctima. Així que, si tens ambició, es tracta de deixar que les cames parlin. I això és just el que faré aquesta temporada, i el que he fet fins ara” .

Unes paraules que deixen, totalment, en suspens el possible futur de l'internacional danès que sembla que només un ascens de l'Espanyol el podria fer considerar l'opció de quedar-se. En cas contrari, Braithwaite té clar que el futur passa per jugar en un equip de primera divisió.