Ez Abde, jugador del Real Betis

Ez Abde sentenciat al Betis: El seu possible substitut

L'equip verd-i-blanc ha fet un cop d'ull a un gambià que s'està sortint al Feyenoord

Decebedor és l'adjectiu que millor defineix l'aventura d'Ez Abde al Real Betis. L'entitat andalusa va pagar 7,5 milions d'euros al Barça a l'estiu per aconseguir els serveis de l'atacant marroquí. El jove venia de signar una cessió de molt nivell a l'Osasuna i de consagrar-se com un dels extrems més prometedors de LaLiga.

Tot i això, al Benito Villamarín sembla haver-se apagat la seva llum i Ez Abde s'ha tornat en un futbolista molt pla que no s'ha guanyat ni tan sols ser titular. De fet, dels cinc últims partits disputats, en tres s'ha quedat sense jugar ni un minut; als altres dos va sumar en total 10 minuts. Amb tot, el Real Betis ja ha perdut l'esperança amb ell i ja valora seriosament donar-li sortida el pròxim estiu.

Un equip amb gran potencial econòmic com el Milà va darrere seu i enviaran una oferta als despatxos de l'equip sevillà. Els bètics l'acceptaran sense embuts i, per tant, ja comencen a valorar un possible substitut per al marroquí. El jugador favorit en aquests moments és Yakuba Minteh.

Yakuba Minteh, talent africà

Als seus 19 anys, Yakuba Minteh s'ha convertit en una de les perles més grans provinents del continent africà. És un jugador en propietat del Newcastle United, encara que aquesta temporada l'està jugant cedit al Feyenoord. La seva aventura a l'Eredivisie no està passant desapercebuda per a ningú, ja que ja suma 9 gols i 4 assistències en 23 partits.

A més dels seus bons registres, Yakuba Minteh ha demostrat ser un futbolista flexible a la línia atacant de l'equip neerlandès. Juga principalment per la banda destra, però també pot abastar l'esquerra, així com la demarcació de mitjapunta. El valor de mercat actual és de 12 milions d'euros.

Yankuba Minteh is a BALLER (2023/24)

A l'estiu del 2022, l'Odense danès li va donar l'oportunitat de jugar al Vell Continent en fitxar-lo de Steve Biko de Gàmbia. Un any després, el Newcastle va pagar 8 milions d'euros i el va cedir immediatament al Feyenoord. 'Las Urracas' tenen moltes esperances posades en què l'atacant s'acabi d'adobar i pugui establir-se al St James Park.

Aquest motiu complica enormement les intencions del club verd-i-blanc. El que és evident és que a la pròxima finestra estival es produiran diversos fitxatges del Real Betis i un serà per reforçar l'extrem. Si finalment no pot ser Yakuba Minteh, continuaran buscant alternatives.