Possible fitxatge del Real Zaragoza

Experiència a Primera i Segona: El nom del lateral que vol el Saragossa

Fa uns quants anys que és a l'agenda de l'equip aragonès

Tot just estem a finals de juny i encara ni ha acabat de forma oficial la 2023/24, però el Reial Saragossa ja està plenament submergit el següent curs. És un dels estius més importants dels darrers anys, ja que l'equip de la capital d'Aragó treballarà més dur que mai per aconseguir d'una vegada per totes el tan anhelat ascens. Per això, evidentment, serà fonamental que el director esportiu, Juan Carlos Cordero, es mogui de forma apropiada al mercat de fitxatges.

Hi ha diverses demarcacions que a Víctor Fernández li agradaria reforçar per intentar completar una plantilla competent. Una és la del lateral esquerre, posició que ha estat aquest curs defensada per Quentin Lecoeuche. El francès, en principi, seguirà vinculat al Reial Saragossa, però necessita un relleu de garanties.

I l'elegit pel tècnic ha estat Carlos Clerc, que arribaria fins i tot per competir-li el lloc. El català compta amb una àmplia experiència a Segona Divisió i podria aportar aquesta veterania a l'equip. A més, també sap què és jugar a Primera.

Carlos Clerc, direcció La Romareda

El defensor nascut a Badalona el 1992 (32 anys) acaba la seva vinculació contractual amb el seu equip actual, l'Elx, el 30 de juny d'aquest 2024; és a dir, en uns dies. I encara que l'elenc il·licità està per la tasca de renovar-lo, el futbolista està submergit en un mar de dubtes, ja que li han sorgit dues propostes atractives. A més a més de la del Reial Saragossa, alguns mitjans garanteixen que també compta amb l'oferta del Cadis.

Carlos Clerc ha estat un home important aquest curs al Martínez Valero. Amb l'equip alacantí ha jugat 36 duels, en què ha aconseguit repartir dues assistències. Ha tancat així la seva sisena temporada a la divisió de plata del futbol espanyol; la seva primera amb l'Elx, que se suma a dos amb l'Osasuna, dues més amb el Sabadell i una amb el Girona.

A primera ha estat de forma íntegra en cinc: una amb l'Elx, tres amb el Llevant i una altra amb l'Osasuna. Això sí, el seu debut a la competició domèstica es va produir amb el RCD Espanyol el 2013, encara que després no va tornar a jugar a LaLiga amb els periquitos cap vegada més; sí a Copa.