Muntatge amb Xavi Hernández en una roda de premsa i una emoticona enfadada a dalt a l'esquerra

[VÍDEO]: Excuses de Xavi després de la derrota a Montilivi indignen a molts aficionats

Xavi Hernández sorprèn amb unes declaracions que deixen atònit el barcelonisme

La dolorosa derrota del dia d'ahir en mans del Girona FC per 4 gols a 2 i la imatge deplorable que va donar el Barça a l'últim tram del partit és la viva imatge de la tempestuosa temporada que ha viscut l'equip de Xavi Hernández a la present temporada.

El Barça, sense opcions per aconseguir el títol de Lliga després de la victòria del Reial Madrid sobre el Cadis per 3 a 0, sortia a Montilivi amb la clara intenció de mantenir la segona plaça que li donés accés a la propera Supercopa d'Espanya , com a mal menor a una temporada en blanc dels blaugranes.

Els homes de Xavi Hernández es van avançar dues vegades i van arribar al descans amb un 1 a 2 favorable. Però la desfeta de l'equip a partir del minut 60 va provocar que el Girona anotés 3 gols en 9 minuts i sentenciessin els culers a la tercera plaça provisional de la lliga , a 1 punt dels futbolistes que dirigeix Michel Sánchez. El Girona li ha marcat 8 gols als dos partits de lliga que han disputat. Números d'escàndol.

Xavi Hernández indigna els culers amb les seves declaracions post partit

Però si alguna cosa va encendre la metxa de molts aficionats culers va ser l'anàlisi del partit que va fer el tècnic egarenc del Barça, assegurant que el seu equip havia estat superior en els partits disputats contra Girona i el Reial Madrid aquesta temporada . Uns partits que s'han saldat amb 4 estrepitoses derrotes i humiliació dels culers.

Xavi va insistir a convèncer la premsa que l'equip havia controlat durant 60 minuts el Girona, neutralitzant el seu poder ofensiu, però reconeixent que els últims 40 minuts del matx són el clar reflex dels que ha estat una tempestuosa i calamitosa temporada .

La desconnexió de l'equip als trams decisius dels partits ha sentenciat un Barça que es quedarà sense títols aquesta temporada i que haurà de lluitar per la segona plaça a les 4 jornades de lliga que resten fins al final.

Xavi Hernández ratificat com a entrenador un any més

El partit venia envoltat per la sorprenent reunió in extremis que els dirigents culers van tenir amb l'entrenador català fa dues setmanes per convèncer-lo de quedar-se l'any de contracte que li queda amb el club, amb l'excusa de proposar-li un projecte ambiciós i il·lusionant.

El canvi de postura d'un Xavi que des de la derrota a casa per 3 a 5 contra el Vila-real al mes de gener va ser contundent en la seva idea d'abandonar el club a final de la present temporada, va xocar a molts el fet que amb prou feines 4 hores de reunió canviés d'opinió després de mesos mantenint la paraula d'abandonar la nau culer.

En tot cas, el Barça té una missió molt complexa al davant, que comença per la renovació de bona part de la plantilla, així com de mostrar a l'aficionat que hi ha un projecte o un full de ruta clar, evitant la sensació d'improvisació que es dóna des del club que sembla que va fent cops de setmana sí setmana també sense poder acabar de redreçar el rumb d'una vegada per totes.